Pieni Ideapuoti Oy

Graniittilinnan tyylikäs tryffelimenu on yksi Ravintolakolmion talven kärkituotteista.

Jaa
Ravintolakolmion ravintolat Gillet, Graniittilinna, Meripaviljonki ja Lasipalatsi tarjoilevat talvikaudella hienostuneita makuja tryffelistä vaellusturskaan ja hummerista blineihin. Yhtiön johto katsoo tulevaan vuoteen positiivisella mielellä. Elämyksellisyys, laadukkaat raaka-aineet ja klassinen mannermaisuus ovat alan trendejä, joihin Ravintolakolmiossakin panostetaan.
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu. Pääruokana grillattua helmikananrintaa Périgeaux, tryffeli-punaviinikastiketta ja perunagratiini. Tryffelimenu saatavilla 28.2.2023 asti.
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu. Pääruokana grillattua helmikananrintaa Périgeaux, tryffeli-punaviinikastiketta ja perunagratiini. Tryffelimenu saatavilla 28.2.2023 asti.

”Mannermainen keittiö valtaa nyt jalansijaa ravintola-alalla, ranskalaiset brasserie-tyyliset ravintolat ehkä suosituimpina. Mekin olemme siirtyneet ravintola Graniittilinnassa ajattomiin ranskalaisiin klassikkoannoksiin Vichyssoise-keitosta ankanrintaan – mutkattomaan bistrotyyliin”, kertoo Ravintolakolmion keittiötoimenjohtaja, partner Sami Hiltunen.

Upeassa rakennuksessa Hakaniemessä sijaitsevan Graniittilinnan talven kärkituote on musta talvitryffeli, jonka paras sesonkiaika on meneillään juuri nyt. ”Tryffeli on hienostunut luksusraaka-aine, jolla on ainutlaatuinen, umamin täyttämä aromi. Sen saatavuus on rajallinen, joka sekin tekee siitä ainutlaatuisen. Musta tryffeli tulee Ranskasta, Périgordin maakunnasta, jossa tryffelikoirat nuuhkivat ne esiin tammipuiden juurelta”, Hiltunen avaa.

Aromikas musta tryffeli maustaa Graniittilinnan tryffelimenulla niin alkuruoan kampasimpukkacarpacciota kuin helmikananrinnan kanssa tarjoiltavaa punaviinikastiketta. Menu jatkuu ranskalaisittain Mont d’Or -juustolla ja tryffelihunajalla sekä Mousse au chocolat’lla suklaan ja kirsikan kanssa.

Arjen luksusta ja juhlan tuntua Kasarmikadun Gilletissä

Kaksi vuotta sitten avautuneen Kasarmikadun ravintola Gillet Bar & Bistron kausimenulla nostetaan esiin Premium-raaka-aineita. Alkutalven herkku on norjalainen vaellusturska, kala, joka vaeltaa jopa tuhannen kilometrin pituisia matkoja. Skrei-turskan laadukas liha on valkoista ja vähärasvaista. Sen makuparina tarjoillaan mustaa talvitryffeliä. Keväällä on meriravunpyrstöjen ja Hong Kongista lähtöisin olevan XO-kastikkeen kera.

“Gillet Bistro & Bar on iloksemme löytänyt hyvin jalansijaa helsinkiläisten keskuudessa, vaikka se avautui poikkeusaikojen keskellä vuonna 2021.  Erityisen suosittu se on sekä bisnes- että henkilökohtaisten juhlien pitopaikkana. Ravintolassa on useita eri tiloja ja tunnelmia, joista asiakas voi valita omaan tarkoitukseensa sopivimman”, kertoo kentän johtaja, partner Joonas Keskinen.

Hummeria kelluvassa ravintolassa ja blinejä funkisklassikossa

Säästöpankinrannan kelluvan ravintolan eli Meripaviljongin a la carte -listan keskiössä ovat laadukkaat kala- ja äyriäisannokset, mukaan lukien omasta altaasta asiakkaalle valittu hummeri. Bisnesvieraat ovat ottaneet Meripaviljongin maisemat ja kolmen ruokalajin lounaat omakseen. Tammi-helmikuun sunnuntai-iltapäivinä nautitaan myös blinibrunssista.

Funkkisravintola Lasipalatsissa paistetaan suosittuja blinejä aina 6.4. saakka. Bliniannos kolmella lisukkeella tarjoillaan hintaan 34 euroa ja ‘Syö blinejä niin paljon kuin jaksat’ 40 eurolla. Tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto.

Lisätietoja:

Joonas Keskinen, kentän johtaja, senior partner, Ravintolakolmio-konserni,

puh. 040 738 4087, s-posti joonas.keskinen@ravintolakolmio.fi 

Sami Hiltunen, keittiötoimenjohtaja, partner, Ravintolakolmio-konserni, puh. 040 5883 448, s-posti sami.hiltunen@ravintolakolmio.fi

Ravintolakolmio-konserni on yli 40-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 yksilöllistä ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Ravintoloita yhdistää pitkäikäisyys ja kestävät liikeideat. Ravintolakolmio työllistää kaikkiaan noin 150 henkeä.

www.ravintolakolmio.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu. Pääruokana grillattua helmikananrintaa Périgeaux, tryffeli-punaviinikastiketta ja perunagratiini. Tryffelimenu saatavilla 28.2.2023 asti.
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu. Pääruokana grillattua helmikananrintaa Périgeaux, tryffeli-punaviinikastiketta ja perunagratiini. Tryffelimenu saatavilla 28.2.2023 asti.
Lataa
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu, kampasimpukkacarpaccio, rouillea ja mustaa tryffeliä
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu, kampasimpukkacarpaccio, rouillea ja mustaa tryffeliä
Lataa
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu, Mont d’Or – juustoa ja tryffelihunajaa
Ravintola Graniittilinna, tryffelimenu, Mont d’Or – juustoa ja tryffelihunajaa
Lataa
Gillet Bar & Bistro. Norjalaista Skrei-turskaa ja mustaa talvitryffeliä.
Gillet Bar & Bistro. Norjalaista Skrei-turskaa ja mustaa talvitryffeliä.
Lataa
Ravintola Gillet Bar & Bistro, Can Can -sali
Ravintola Gillet Bar & Bistro, Can Can -sali
Lataa
Ravintola  Lasipalatsi, blinit 2023
Ravintola Lasipalatsi, blinit 2023
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pieni Ideapuoti Oy
Pieni Ideapuoti Oy

Helsinki

0503278923http://www.pieniideapuoti.fi

Helsinkiläinen viestintätoimisto Pieni Ideapuoti Oy tuottaa vaikuttavia viestinnän sisältöjä matkailu- ja elämysalan yrityksille. Yritys on perustettu vuonna 2013.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pieni Ideapuoti Oy

Kolin matkailualue on valittu Pohjoismaiden parhaaksi ulkoilukohteeksi.8.3.2023 09:02:00 EET | Tiedote

Kolin matkailualue on saanut Pohjoismaiden parhaan outdoor- eli ulkoilukohteen palkinnon. Palkinnosta kilpailivat muun muassa tanskalainen Sønderjyllandin alue sekä kotimainen GoSaimaa. Palkinto julkistettiin kansainvälisillä matkailumessuilla, ITB Berlinissä, 7.3.2023. Scandinavian Outdoor Awards palkitsee pohjoismaisia luontomatkakohteita, jotka ovat panostaneet merkittävällä tavalla alueensa matkailun kehittämiseen.

Kolin talvikausi avautui. Tarjolla avantouintia, suklaatastingejä, lumikenkäilyä ja laskettelua.8.12.2022 08:00:00 EET | Tiedote

Kolin talvi on hieno yhdistelmä ikonista kansallismaisemaa ja talvisia aktiviteetteja tykkylumipuisessa luonnossa. Tänä talvena Kolilla pulahdetaan avantoon, lasketellaan kansallismaisemassa, maistellaan artesaanisuklaita, otetaan äänimaljakylpyjä ja liukulumikenkäillään. Järjestettyjen retkien lisäksi Kolin alue tarjoaa aktiivilomailijalle 25 km valaistuja latuja, kolmen kilometrin retkiluisteluradan sekä tasokkaan hiihtokeskuksen palvelut. Kolin rinteet avautuivat 3.12.2022, ja Break Sokos Hotel Kolin tunnelmallisen hotellijoulunkin ehtii vielä varata.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme