Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Suomenlinnan hoitokunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Jaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Suomenlinnan hoitokunta ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Haaga-Helian opiskelijat ovat jatkossa tiiviimmin mukana erilaisissa Suomenlinnan kehittämishankkeissa.

Haaga-Helia ja Suomenlinna ovat tehneet projektikohtaista yhteistyötä aikaisemminkin. Haaga-Helian opiskelijat ovat esimerkiksi olleet mukana Viaporin Kekri -tapahtuman ideoinnissa ja järjestämisessä.

Uuden sopimuksen myötä toimintaa pystytään suunnittelemaan entistä paremmin. Restonomiopiskelijat voivat harjoittelupaikkojen ja opinnäytetyöaiheiden lisäksi osallistua monipuolisiin projekteihin yhdessä Suomenlinnan toimijoiden kanssa. Myös pitkän tähtäimen projekti- ja hankesuunnittelu on mahdollista eri tavalla kuin ennen.

Haaga-Helian matkailun liiketoiminnan osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen pitää yhteistyösopimusta hienona mahdollisuutena.

- Saamme tehdä yhteistyötä Unescon maailmanperintökohteen kanssa, joka on edelläkävijä, Häkkinen sanoo.

Kestävä matkailu on ykkösasia

Vastuullisuuden ja kestävän matkailun teemat ovat mukana kaikessa oppimisessa. Kun opettajat suunnittelevat opetusta ja työelämäyhteistyön muotoja, on suuri etu, että mukana on kumppaneina oman alansa huippuja.

- Ne antavat opetukseen uutta sisältöä ja rikastavat opiskelijoiden oppimiskokemusta, Häkkinen sanoo.

Kehittämispäällikkö Petteri Takkula Suomenlinnan hoitokunnasta kertoo, että Haaga-Helian ja Suomenlinnan yhteistyö on jo tähänkin asti ollut erinomaista. Nyt sopimus luo yhteistyölle jatkuvuutta.

- Kestävän matkailun teemat ovat meille todella tärkeitä ja Haaga-Helia on ollut yksi kehittämisen avainkumppaneista, Takkula sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen
kiti.hakkinen@haaga-helia.fi
029-4471377

Kehittämispäällikkö Petteri Takkula
petteri.takkula@suomenlinna.fi
029-5338387

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Suomenlinnan hoitokunta on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion virasto, joka restauroi, ylläpitää, esittelee ja hallinnoi Suomenlinnan merilinnoitusta. Suomenlinna on kansainvälisesti arvostettu autenttinen merilinnoitus sekä elinvoimainen Helsingin kaupunginosa, jossa asuu 800 asukasta ja työskentelee vuodenajasta riippuen 400-500 henkilöä. Linnoitus on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja maamme suosituimpia käyntikohteita noin miljoonalla vuosittaisella kävijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Lentoyhtiöiden matkustamohenkilökunnan työntekijäkokemus huonontunut vain hieman pandemian aikana1.6.2021 14:45:00 EEST | Tiedote

Matkustamohenkilökunnan työntekijäkokemusta Covid-19-pandemian aikana tutkittiin kansainvälisellä tasolla keväällä 2021 valmistuneessa opinnäytetyössä. Tulokset osoittivat, että lentoyhtiöiden henkilöstöön kohdistuvista säästötoimista huolimatta matkustamohenkilökunnan työntekijäkokemus haastavassa maailmantilanteessa on huonontunut vain hieman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme