Haaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia järjestää elokuussa kansainvälisen European Sport Economics Associationin konferenssin

Jaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu vastaa tänä vuonna kansainvälisen European Sport Economics Associationin (ESEA) konferenssin järjestämisestä. Tapahtuma tuo yhteen alan vaikutusvaltaisia asiantuntijoita ja tutkijoita eri puolilta maailmaa.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu vastaa tänä vuonna kansainvälisen European Sport Economics Associationin (ESEA) konferenssin järjestämisestä.

Vuosittain elokuun viimeisellä viikolla pidettävä konferenssi tuo yhteen urheilutaloustieteen vaikutusvaltaisia asiantuntijoita, professoreita ja tutkijoita eri puolilta maailmaa.

Haaga-Helian päässä järjestämisestä vastaava lehtori Seppo Suominen on odottavaisin mielin. Pelkästään alkuvalmistelujen aikana konferenssiin on tarjottu jo yhteensä 46 tutkimusselostetta ja -paperia.

— Joukossa on todella mielenkiintoisia aiheita aina urheilumaailman tasa-arvosta pahimpiin investointivirheisiin ja jalkapalloilijoiden rahallisen arvon määrittelyyn kolmen eri vuosikymmenen aikana, hän sanoo.

European Sport Economics Association on vuonna 2010 Saksassa perustettu kansainvälinen urheilutaloustieteen yhdistys.

Sen ensisijaisena tavoitteena on edistää paitsi alan tutkimusta myös tutkijoiden ja urheilumaailmassa toimivien tahojen välistä yhteistyötä.

Konferenssi pidetään 22-26. elokuuta Haaga-Helian Pasilan kampuksella. Ensimmäiset kaksi päivää on varattu ulkomaisten tohtoriopiskelijoiden työpajoihin, ja kaksi jälkimmäistä avoimeen konferenssiin.

Lisää tietoa aiheesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jos ikäihminen ei pääse oopperaan, tuodaan ooppera heille kotiin – virtuaalinen HomeOpera esteettömien kulttuurielämysten edelläkävijänä13.5.2022 16:21:05 EEST | Tiedote

Foibekartanossa järjestetään keskiviikkona 18. toukokuuta ilahduttava oopperaelämys, kun Kansallisoopperan Koko Karita -esitys heijastetaan kartanon ikääntyneiden asukkaiden iloksi sen Päätalon salin valkokankaalle. Tapahtumatila koristellaan punaisella matolla, kukka-asetelmilla sekä antiikilla, jotta kokemus olisi mahdollisimman autenttinen. Tarjolla on myös juhlapukuja ja ehostusta niitä kaipaaville. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme