Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Hae Linnanmäen kesätyöntekijäksi huvikaudelle 2023, ja vietä kesä Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa!

Jaa
Linnanmäen kesätyöhaku on käynnistynyt. Huvipuistoon haetaan jälleen työntekijöitä lukuisiin erilaisiin tehtäviin. Haku on auki tiistaihin 31. tammikuuta asti.

Linnanmäen Huvipuisto palkkaa lähes 700 hupimestaria huvikaudeksi 2023.

Linnanmäellä kaikkia työntekijöitä kutsutaan hupimestareiksi, sillä heistä jokainen on mestari tuottamaan hupia. Huvikaudella 2023 Linnanmäen Huvipuistossa voi työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä esimerkiksi huvilaitteilla, kioskeissa, kahviloissa, ravintoloissa, järjestyksenvalvonnassa ja puhtaanapidossa. Lisäksi Hupimestareita haetaan myymälöihin, huvipuistoesiintyjiksi, lipunmyyntiin, peleihin sekä puutarhatyöntekijöiksi. 

- Huvipuistossa on tarjolla suuri määrä erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä, joiden joukosta jokainen voi löytää juuri sen itselle kiinnostavimman tehtävän, kertoo Linnanmäen henkilöstöjohtaja Mirva Mölsä.

Linnanmäellä panostetaan kaikkien hupimestareiden työhuvinvointiin.

- Iloisessa, reilusti riemua tuottavassa työympäristössä viihdytäänkin monesti usean vuoden ajan. Noin puolet hupimestareista palaa joka vuosi uudelleen, jatkaa Mölsä.

Linnanmäellä kasvatetaan tulevaisuuden innostavia esihenkilöitä. Lähes kaikki Linnanmäen 50 kausiesihenkilöstä on aloittanut työnsä kausityöntekijänä. Myös Linnanmäellä ympärivuotisesti työskentelevistä hupimestareista lähes puolet on edennyt kausityöstä.

Haku Linnanmäen hupimestariksi on avoinna 31.1.2023 saakka. Lisätietoja hakemisesta löytyy Linnanmäen verkkosivuilta osoitteessa: https://www.linnanmaki.fi/fi/rekrytointi

Lasten Päivän Säätiö on jo yli 72 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen historian aikana olemme lahjoittaneet yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat lastensuojelutyötä.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme