Polaria Oy

Haemme markkinointiviestijää

Jaa

Oletko intohimoinen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka on tottunut tuottamaan monikanavaista sisältöä nopeallakin aikataululla? Kiinnostaako vastuullisuusviestintä ja haluatko olla mukana tukemassa kotimaisen yrityksen kansainvälistymistä? Kotimainen Polaria Oy etsii markkinointiviestijää määräaikaiseen sijaisuuteen Mäntyharjulle, Etelä-Savoon.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja jaat sen yhdessä työparisi kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. sisällöntuotantoa niin verkkoon, printtiin kuin someenkin, oikolukemista, monipuolisia viestinnän projekteja, verkkosivujen ylläpitoa, messujen suunnittelua ja digitaalisten työkalujen kehittämistä.

Odotamme sinulta:

  • vähintään 3-5 vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä ja sisällöntuotannosta
  • ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • kokemusta verkkosivujen ylläpidosta
  • sosiaalisen median kanavien ylläpitotaitoa

Eduksi katsomme myös vastuullisuusviestinnän tuntemuksen, erilaisten aineistojen tuottamisen osaamisen, mediaviestintätaidot, kyvyn ideoida sekä oppia uutta ja mahdollisesti myös taloushallinnon perusteiden osaamisen.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työtehtävän, joka muotoutuu osaamisesi mukaan. Pääset tekemään töitä kotimaiseen ja kehittyvään yritykseen, joka kantaa Avainlippua ylpeydellä ja panostaa vastuullisiin työtapoihin ja materiaaleihin. Olemme tekemässä suuria panostuksia digitaalisiin työkaluihimme, joten pääset mukaan jännittävään jalkauttamis- ja toteutusvaiheeseen niin brändin, tuotekirjaston kuin toiminnanohjausjärjestelmän suhteen.  Erityisesti Pohjoismaiset markkinat vaativat meiltä yhä enemmän huomiota ja pääset toteuttamaan luovuuttasi myös kansainvälisiin markkinointiponnistuksiin.

Tehtävä on määräaikainen alkaen mielellään 1.4.2021 ja päättyen aikaisintaan 2.3.2022. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen mikkeli.vmp@eezy.fi

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 17.3.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Polaria Oy

Kotimainen Polaria Oy on 50-vuotias kylpyhuonekalusteita valmistava yritys. Teräksestä valmistetut tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – sekä lopulta myös kierrätettäviä. Polarian tehdas sijaitsee Mäntyharjulla, Etelä-Savossa ja työllistää yli 50 henkilöä. Polarialla on vuodesta 1997 asti ollut Avainlippu! www.polaria.fi

Polaria Oy:n yritysvideo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Polaria Oy
Polaria Oy
Yrittäjäntie 4
52700 MÄNTYHARJU

Vaihde 020 7756340https://polaria.fi

50-vuotias kotimainen Polaria Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi metallisia kylpyhuonekalusteita. Teräksestä valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – sekä lopulta myös kierrätettäviä. Polarian tehdas sijaitsee Mäntyharjulla, Etelä-Savossa ja työllistää yli 50 henkilöä. Polarialla on vuodesta 1997 asti ollut Avainlippu!

#Feelthesteel

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Polaria Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme