Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol

Häiriö Helsingin hallinto-oikeuden virastosähköpostissa

Jaa

Helsingin hallinto-oikeuden virastosähköpostissa on todettu häiriö. Tällä hetkellä sähköposteja ei pystytä vastaanottamaan tai lähettämään sähköpostin helsinki.hao(at)oikeus.fi kautta.

Ongelmaa selvitetään. Häiriön mahdollisista vaikutuksista ja päättymisestä tiedotetaan erikseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol
Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol
Radanrakentajantie 5 / Banbyggarvägen 5
00520 Helsinki / Helsingfors

029 56 42069http://www.hehao.fi

Helsingin hallinto-oikeuden tehtävänä on antaa oikeusturvaa hallintoasioissa. Hallinto-oikeus ratkaisee valtion, kuntien ja muiden julkisyhteisöjen päätöksistä tehtyjä valituksia ja hallintoriita-asioita. Helsingin hallinto-oikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Uudenmaan kunnat. Helsingin hallinto-oikeudessa käsitellään myös koko maan arvonlisävero- ja tullivalitukset.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin hallinto-oikeus - Helsingfors förvaltningsdomstol

Helsingfors förvaltningsdomstol förbjuder verkställandet av Nylandsplanen 2050 för den tid domstolsbehandlingen pågår22.1.2021 10:21:16 EETTiedote

Sammanlagt 35 besvär har anförts hos förvaltningsdomstolen över Nylandsplanen 2050. Helsingfors förvaltningsdomstol har 22.1.2021 med tre handläggningsbeslut förbjudit verkställandet av Nylandsplanens 2050 etapplandskapsplaner för Helsingforsregionen, Östra Nyland och Västra Nyland med anledning av de besvär som anförts hos förvaltningsdomstolen. Förvaltningsdomstolen avgör besvären senare under år 2021 med ett skilt beslut.

Helsingin hallinto-oikeus kieltää Uusimaa-kaavan 2050 täytäntöönpanon oikeuskäsittelyn ajaksi22.1.2021 10:20:02 EETTiedote

Hallinto-oikeuteen on tehty Uusimaa-kaavasta 2050 yhteensä 35 valitusta. Helsingin hallinto-oikeus on kolmella välipäätöksellään 22.1.2021 kieltänyt Uusimaa-kaavan 2050 Helsingin seudun, Itä-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan vaihemaakuntakaavan täytäntöönpanon hallinto-oikeuteen tehtyjen valitusten johdosta. Hallinto-oikeus antaa päätöksen valituksiin myöhemmin erikseen vuoden 2021 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme