Alko Oy

Hakaniemen Ympyrätalon Alko uudistuu

Jaa

Ympyrätalon Alkon myymälä uudistetaan. Myymälä on avoinna viimeistä päivää ennen remonttia lauantaina 5. helmikuuta, ja uudistettu myymälä aukeaa jälleen torstaina 17. maaliskuuta.

Hakaniemen Ympyrätalon myymälä palvelee ennen remonttia 5.2. klo 16 saakka, ja aukeaa uudistettuna 17.3. klo 9. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat lähimmät Alkot sijaitsevat Kalliossa (Helsinginkatu 15) sekä keskustassa (mm. Citycenter, Kaivokatu 8 ja Sokos, Mannerheimintie 9).

Ympyrätalon Alko remontoidaan samassa yhteydessä kuin kiinteistössä sijaitseva ruokakauppa.

”Uudistuksen myötä Ympyrätalon myymälästä tulee entistä selkeämpi ja ulkoasultaan raikkaampi. Remontoidussa myymälässä on sujuvaa asioida ja myymälässä on kiinnostava valikoima. Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan uudistetussa myymälässä”, palvelujohtaja Tatu Vanninen sanoo.

Tuttu henkilökunta palvelee ja auttaa makuparien löytämisessä Hakaniemessä jatkossakin.

”Henkilökuntamme on myymälässä asiakkaita varten, ja vinkkaamme mielellämme sopivat juomat erilaisten ruokien pariksi. Myymälästämme panostetaan erityisesti viinivalikoimaan ja meiltä löytyy myös kattava valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja”, kertoo palvelupäällikkö Ari Viitanen.

Monikanavaista palvelua

Ympyrätalon myymälässä halutaan ottaa huomioon asiakkaiden valikoimatoiveet mahdollisimman laajasti.

”Uuden myymälän entistä selkeämmässä asiakastilassa on noin 260 neliöitä ja valikoimassa 1 600 tuotetta. Valikoimaa suunnitellessamme kuuntelemme jatkossakin asiakastoiveita varmistaaksemme ajassa elävän valikoiman. Toiveita voi jättää helposti Alkotoiveen muodossa myymälässä tai verkko-osoitteessa alkotoive.fi”, Ari Viitanen sanoo.

Alkon myymälöiden valikoima vastaa kattavasti asiakkaiden perustarpeisiin. Verkkokaupasta on tilattavissa koko Alkon kattava yli 11 000 tuotteen valikoima ja tuotteet voi noutaa omasta lähi-Alkosta.

”Verkkokauppa ja digitaaliset palvelumme, kuten Alko-äppi, täydentävät myymälöidemme tarjoamaa palvelua. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkossa myyjän avustuksella”, Tatu Vanninen kertoo.

Juoman pakkausmateriaalilla on merkittävä ilmastovaikutus

Juomapakkauksella ja sen valmistamisella on merkittävä osuus juoman hiilijalanjäljestä. Mitä kevyempi ja kierrätettävämpi pakkaus on, sitä pienemmät ovat sen ilmastovaikutukset.

Alkon teettämien tutkimusten mukaan viinipakkauksien hiilijalanjäljet suhteessa juomalitraan vaihtelevat suuresti. Suurimmat päästöt ja ilmastovaikutukset juomalitraa kohden ovat lasipullolla ja pienimmät hanapakkauksella. Ilmastovaikutusten kannalta pakkauksen paino ja kokoluokka ovat olennaisia kriteereitä.

Tutkimuksen mukaan pullotetuissa viineissä kaikkein ilmastoystävällisin pakkaustapa on PET-muovipullo. Sen hiilijalanjälki on vain 35 % perinteisen lasipullon hiilijalanjäljestä. Kevyemmän, 420-grammaisen lasipullon ilmastovaikutukset ovat myös perinteistä pulloa pienempiä. Kevyen lasipullon hiilijalanjälki on noin 22 % pienempi perinteiseen lasipulloon verrattuna. Kevyempään lasipulloon pakatut tuotteet löytyvät Alkon valikoimasta Vihreä valinta -merkinnöistä, ympäristövastuullinen pakkaus -symbolin alta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Tatu Vanninen, p. 040 838 9694, tatu.vanninen@alko.fi
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 366 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme