Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen alkaa tammikuussa

Jaa
Päteville opettajille ja ohjaajille on tarvetta ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa. Haku ammatillisiin opettajakorkeakouluihin on 3.1.−19.1.2023.

Ammatillisen opettajan työssä pääsee kehittämään koulutuksen laatua Suomessa aitiopaikalta. Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu on ainoa oppilaitos Uudellamaalla, jossa voi suorittaa ammatillisen opettajan, erityisopettajan tai opinto-ohjaajan koulutuksen.

Opettamisen ja ohjauksen merkitys kasvaa

Suosituin koulutus opettajakorkeakouluissa on ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian opettajankoulutuksessa voi suorittaa opettajan pedagogiset opinnot verkkopainotteisesti ja joustavasti noin vuodessa.

Valmistuneilla on pedagoginen kelpoisuus oman alansa opettajan tehtäviin Suomessa. Opettajakorkeakoulussa opettajaksi voi kouluttautua myös englanninkielisessä ohjelmassa.

Myös ammatillisen erityisopettajan ja opinto-ohjaajan koulutuksien suosio on kasvanut valtakunnallisesti viime vuosina. Haaga-Helian erityisopettajankoulutuksesta valmistuneet voivat toimia ammatillisten erityisoppilaitosten ja oppilaitosten sekä aikuisoppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen erityisopetus- tai asiantuntijatehtävissä.

Haaga-Helian opinto-ohjaajan monipuolinen koulutus pätevöittää opinto-ohjauksen tehtäviin kaikille kouluasteille Suomessa.

Joustavat opinnot työn ohessa

Haaga-Helian opettajakorkeakoulun noin vuoden kestävät opinnot (60 op) on suunniteltu niin että opiskelu on mahdollista työn ohessa  Opinnot alkavat toukokuussa, ja niissä vuorottelevat lähi- ja verkko-opiskelu. Lisäksi opiskelijat työskentelevät paljon vertaisryhmissä.

Ammatillisen opettajankoulutuksen opiskeluryhmiä on Helsingissä, Porvoossa ja Turussa. Opettajaksi voi opiskella myös verkko- tai viikonloppuryhmässä. Erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi voi opiskella Helsingissä.

Haaga-Helia Ammatilliseen opettajakorkeakouluun haetaan Opintopolku-sivustolla 3.1.−19.1.2023 (haku päättyy klo 15.00). Myös valintaperusteet on julkaistu Opintopolussa.

Hakuneuvontaa saa sähköpostilla opehaku@haaga-helia.fi tai puhelimitse 050 501 3079.

Tutustu koulutusohjelmiin

Hakuinfot tammikuussa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme