Tampereen ammattikorkeakoulu

Haku ammatillisiin opettajankoulutuksiin alkaa tammikuussa

Jaa

TAMKin Ammatillisen opettajakorkeakoulun (TAOK) järjestämien ammatillisten opettajankoulutusten haussa voi hakea ammatilliseen opettajankoulutukseen, ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen sekä ammatilliseen opinto-ohjaajan koulutukseen.

TAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun (TAOK) järjestämien ammatillisten opettajankoulutusten seuraava hakuaika on 4.–20.1.2022 (haku loppuu klo 15.00). Haussa voi hakea ammatilliseen opettajankoulutukseen, ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen sekä ammatilliseen opinto-ohjaajan koulutukseen.

Ammatillisessa opettajankoulutuksessa opinnot voi tehdä suomeksi tai englanniksi tai vaikka kokonaan verkossa. Lähiohjausta järjestetään Tampereella, Porissa, Seinäjoella ja Itä-Suomessa (Lappeenranta ja Savonlinna). STEM-aineiden opettajille on myös oma ryhmänsä.

Ammatillisen erityisopettajankoulutuksen puolella uutuutena on yhdessä Tampereen yliopiston kanssa toteutettava Erityispedagoginen osaaminen 25 op -opintokokonaisuus. Sen monipuolinen sisältö mahdollistaa erityispedagogiikan opiskelun jatkamisen Jyväskylän tai Helsingin yliopistoissa.

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus tekee yhteistyötä erityisopettajankoulutuksen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Opintojakso ”Ohjaus ja tuki osallisuuden rakentajana” haastaa opiskelijat tekemään yhdessä vaikuttavia tekoja monialaisena yhteistyönä.

Haku kaikkiin ammatillisiin opettajankoulutuksiin tapahtuu opintopolku.fi -palvelussa. TAMKin lisäksi ammatillista opettajankoulutusta tarjoavat myös neljä muuta ammatillista opettajakorkeakoulua, Haaga-Helian, Hämeen, Jyväskylän ja Oulun ammatilliset opettajakorkeakoulut.

Hakuasioissa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: taok.tamk@tuni.fi tai puhelimitse: 0294 520 450.

  • Vanha opintopolku on käytettävissä seuraavissa osoitteissa:

-FI: https://opintopolku.fi/wp/fi/

-EN: https://studyinfo.fi/wp2/en/

Suorat linkit hakusivustolle:

Erkat: https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.31142019079

Opot: https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.45147831163

Opet: https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.654436690010

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme