Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Haku Helsingin peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin meneillään

Jaa

Nyt on oikea aika toimia, jos mielit opettajaksi Helsinkiin ensi elokuusta alkaen! Kaupungin peruskouluissa ja lukioissa on avoinna noin 400 vakinaista opettajan virkaa. Suomen suurin työnantaja Helsingin kaupunki tarjoaa merkityksellisen työn ja hyvät henkilöstöedut. Haku suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin on meneillään ja päättyy 22. tammikuuta klo 16. Haku ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin alkaa 12. tammikuuta ja päättyy 27. tammikuuta klo 16. Työt alkavat elokuussa 2020.

Avoimista opettajan viroista 40 on ruotsinkielisissä kouluissa. Valtaosa viroista on suomenkielisessä perusopetuksessa. Kaikkiaan Helsingin kaupungin suomen- ja ruotsinkielisissä peruskouluissa ja lukioissa työskentelee lähes 4 600 opettajaa. ”Opettajia tarvitaan uusiin tehtäviin oppilasmäärien kasvaessa, ja henkilöstöä tarvitaan myös eläkkeelle jääneiden tilalle”, kertoo HR-asiantuntija Auli Hyvämäki.

Helsingin varhaiskasvatuksessa on avoinna vakinaisia ja määräaikaisia työpaikkoja. ”Haemme joukkoomme lisää tulevaisuuden tekijöitä. Meillä on avoinna monipuolisesti eri tehtäviä varhaiskasvatuksen ammattilaisille, niin varhaiskasvatuksen opettajille kuin lastenhoitajille. Myös uusia päiväkoteja on valmistumassa. Suurin osa elokuussa alkavista työpaikoista on haettavissa maalis-huhtikuun aikana, mutta muulloinkin kannattaa kurkistaa rekrysivuillemme”, sanoo HR-asiantuntija Riikka Heloma.

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä helsinkirekry.fi 

Merkityksellistä työtä ja monipuoliset henkilöstöedut  

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on osa Helsingin kaupunkia, Suomen suurinta työnantajaa.

Toimialalla on lähes 14 000 työntekijää. Palveluita tarjotaan noin 90 000 asiakkaalle yli 700 toimipaikassa.

Helsingin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen merkityksellisen työn ja monipuoliset henkilöstöedut.  

Henkilöstöetuja ovat esimerkiksi työsuhdeasunnot, henkilöstökassa, työterveyspalvelut, alennus joukkoliikenteen lipuista, tuki uuden fillarin hankintaan, kaupunkipyörät työ- ja vapaa-ajalle, alennus uimahalleissa ja teattereissa, henkilöstökerhot, henkilöstöliikunnan ohjatut tunnit ja tapahtumat sekä henkilöstön oma saari Vuosaaren edustalla. Kaupungilla on myös hyvät lomaedut, ja palkan lisäksi henkilöstöä palkitaan eri tavoin.   

Lue lisää Helsingin kaupungin henkilöstöeduista  

Kaikki kaupungin työpaikat: helsinkirekry.fi  

 

Lisätietoja:

HR-asiantuntija Essi Pöyhönen, puh. 09 310 82441, essi.poyhonen@hel.fi
(suomenkielisten peruskoulujen virat)

HR-asiantuntija Auli Hyvämäki, puh. 09 310 26257, auli.hyvamaki@hel.fi
(suomenkielisten lukioiden virat)

HR-asiantuntija Sophie Von Knorring, puh. 09 310 86222, sophie.vonknorring@hel.fi
(ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden virat, ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen työpaikat)

HR-asiantuntija Riikka Heloma, puh. 09 310 42704, riikka.heloma@hel.fi
(varhaiskasvatuksen työpaikat)

 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingforsborna får syssla med egna projekt i fem klassrum för teknisk slöjd nästa läsår18.6.2020 10:55:00 EESTTiedote

Bland de vinnande förslagen i OmaStadi-omröstningen i höstas fanns ett förslag om att öppna skolornas klassrum för teknisk slöjd för hobbyverksamhet. Detta förslag blir nu verklighet. Stadsborna får möjlighet att avgiftsfritt arbeta med sina egna projekt i fem klassrum för teknisk slöjd, det vill säga OmaStadi-verkstäder, från september till maj under läsåret 2020–2021.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 16.6.202012.6.2020 11:15:46 EESTTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kevään viimeinen kokous pidetään tiistaina 16. kesäkuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Esityslista Lautakunnan kokouksen esityslistalla on muun muassa useita päiväkotien ja koulujen tilahankkeita. Esityslistalla olevat päiväkotien tilahankkeet: lausunto Malmilla sijaitsevan päiväkoti Marmorin sisäilmakorjausten hankesuunnitelmasta lausunto Kalliossa sijaitsevan päiväkoti Kalevan korvaavien tilojen hankesuunnitelmasta tarveselvitys Pasilassa osoitteeseen Lavakatu 1 toteutettavasta päiväkodista tarveselvitys Malmilla osoitteeseen Jäkälätie 11 toteutettavasta päiväkodista tarveselvitys Kannelmäessä osoitteeseen Soittajantie 10 toteutettavasta päiväkodista Muut lautakunnan esityslistalla olevat tilat: tarveselvitys Kruunuvuorenrannan palvelurakennukseen sijoittuvasta peruskoulusta, päiväkodista ja leikkipuistosta lausunto Roihuvuoren ala-asteen ja esiopetuksen lisätilan hankesuunnitelmasta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme