Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Haku Helsingin peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin meneillään

Jaa

Nyt on oikea aika toimia, jos mielit opettajaksi Helsinkiin ensi elokuusta alkaen! Kaupungin peruskouluissa ja lukioissa on avoinna noin 400 vakinaista opettajan virkaa. Suomen suurin työnantaja Helsingin kaupunki tarjoaa merkityksellisen työn ja hyvät henkilöstöedut. Haku suomenkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin on meneillään ja päättyy 22. tammikuuta klo 16. Haku ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden opettajan virkoihin alkaa 12. tammikuuta ja päättyy 27. tammikuuta klo 16. Työt alkavat elokuussa 2020.

Avoimista opettajan viroista 40 on ruotsinkielisissä kouluissa. Valtaosa viroista on suomenkielisessä perusopetuksessa. Kaikkiaan Helsingin kaupungin suomen- ja ruotsinkielisissä peruskouluissa ja lukioissa työskentelee lähes 4 600 opettajaa. ”Opettajia tarvitaan uusiin tehtäviin oppilasmäärien kasvaessa, ja henkilöstöä tarvitaan myös eläkkeelle jääneiden tilalle”, kertoo HR-asiantuntija Auli Hyvämäki.

Helsingin varhaiskasvatuksessa on avoinna vakinaisia ja määräaikaisia työpaikkoja. ”Haemme joukkoomme lisää tulevaisuuden tekijöitä. Meillä on avoinna monipuolisesti eri tehtäviä varhaiskasvatuksen ammattilaisille, niin varhaiskasvatuksen opettajille kuin lastenhoitajille. Myös uusia päiväkoteja on valmistumassa. Suurin osa elokuussa alkavista työpaikoista on haettavissa maalis-huhtikuun aikana, mutta muulloinkin kannattaa kurkistaa rekrysivuillemme”, sanoo HR-asiantuntija Riikka Heloma.

Tehtäviin haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä helsinkirekry.fi 

Merkityksellistä työtä ja monipuoliset henkilöstöedut  

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on osa Helsingin kaupunkia, Suomen suurinta työnantajaa.

Toimialalla on lähes 14 000 työntekijää. Palveluita tarjotaan noin 90 000 asiakkaalle yli 700 toimipaikassa.

Helsingin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen merkityksellisen työn ja monipuoliset henkilöstöedut.  

Henkilöstöetuja ovat esimerkiksi työsuhdeasunnot, henkilöstökassa, työterveyspalvelut, alennus joukkoliikenteen lipuista, tuki uuden fillarin hankintaan, kaupunkipyörät työ- ja vapaa-ajalle, alennus uimahalleissa ja teattereissa, henkilöstökerhot, henkilöstöliikunnan ohjatut tunnit ja tapahtumat sekä henkilöstön oma saari Vuosaaren edustalla. Kaupungilla on myös hyvät lomaedut, ja palkan lisäksi henkilöstöä palkitaan eri tavoin.   

Lue lisää Helsingin kaupungin henkilöstöeduista  

Kaikki kaupungin työpaikat: helsinkirekry.fi  

 

Lisätietoja:

HR-asiantuntija Essi Pöyhönen, puh. 09 310 82441, essi.poyhonen@hel.fi
(suomenkielisten peruskoulujen virat)

HR-asiantuntija Auli Hyvämäki, puh. 09 310 26257, auli.hyvamaki@hel.fi
(suomenkielisten lukioiden virat)

HR-asiantuntija Sophie Von Knorring, puh. 09 310 86222, sophie.vonknorring@hel.fi
(ruotsinkielisten peruskoulujen ja lukioiden virat, ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen työpaikat)

HR-asiantuntija Riikka Heloma, puh. 09 310 42704, riikka.heloma@hel.fi
(varhaiskasvatuksen työpaikat)

 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinkiläinen edelläkävijyys esillä Educa-messuilla20.1.2020 08:00:00 EETTiedote

Educa-messuilla 24.-25.1. Helsingin messukeskuksessa messuvieraat pääsevät tutustumaan Helsingin koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten pedagogisiin ratkaisuihin henkilöstömme ja oppijoidemme opastuksella. Kerromme myös avoimista työpaikoista, työsuhdeasuntojen tarjonnasta, monipuolisista henkilöstöeduistamme sekä palkitsemisen tavoista Helsingissä. Toimialamme johto on myös tavattavissa osastollamme. Tervetuloa tutustumaan osastolle 6m50 millaista on työskennellä Helsingin kasvatuksessa ja koulutuksessa. Meillä pääset pedagogiikan edelläkävijöiden joukkoon!

Helsingfors går i täten – vi är med på Educa-mässan 20.1.2020 08:00:00 EETTiedote

På Educa-mässan 24-25.1 på Helsingfors mässcentrum har mässbesökarna möjlighet att bekanta sig med Helsingfors daghems, skolors och läroinrättningars pedagogiska lösningar under handledning av personal och lärande. Vi berättar också om lediga arbetsplatser, utbudet av tjänstebostäder samt om våra mångsidiga personalförmåner och olika belöningsformer. Sektorledningen är också anträffbar vid vår monter. Välkommen till monter 6m50 för att bekanta dig med arbetet vid fostrans- och utbildningssektorn i Helsingfors. Hos oss kan också du bli en föregångare inom pedagogiken!

Ennakkotiedote: kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokous 21.1.17.1.2020 12:15:00 EETTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu kevätkauden ensimmäiseen kokoukseen ensi tiistaina 21.1.2020 klo 16.00. Kokouksen esityslista Kasvatuksen ja koulutuksen maksullisten vierailujen hinnaston vahvistaminen Kasvatus- ja koulutuslautakunta päättänee vahvistaa leikkipuisto-, päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosvierailuista perittävät maksut 1.8.2020 lukien (hinnasto esityksen liitteenä). Leikkipuisto-, päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosvierailut ovat lisääntyneet tasaisesti 2000-luvun alusta lähtien. Vierailuja järjestetään vuosittain noin 100 ryhmälle ja noin 1200 osallistujalle. Vierailut hoidetaan tällä hetkellä keskitetysti, eikä niistä peritä korvausta. Maksut otetaan käyttöön lukuvuoden 2020-2021 alussa tai viimeistään, kun digitaalinen kalenteri-, varaus- ja maksualusta on käytössä. Maksut tuloutetaan mukana oleville leikkipuistoille, päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille. Jatkossakin maksuttomina säilyvät yhteistyö- ja verkostokumppanien vierailut, valtiovierailut, kansainvä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme