Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Haku VAMKin kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkaa 4.1.

Jaa

VAMKin koulutusohjelmat pyrkivät vastaamaan alueen energiateknologian klusterin yritysten tarpeisiin kouluttamalla tulevaisuuden osaajia kestävässä kehityksessä, vihreissä energiaratkaisuissa ja vastuullisuudessa. Tammikuun yhteishaussa 4.-18.1.2023 on mahdollista hakea englanninkielisiin koulutusohjelmiimme. AMK-tutkinnon lisäksi meillä voi opiskella YAMK-tutkinnon VAMK Master Schoolissa. Opinnot alkavat elokuussa 2023. Haku tapahtuu Opintopolku-portaalin kautta. https://opintopolku.fi/konfo/fi/

VAMK Master Schoolissa on mahdollista opiskella ylempi korkeakoulututkinto.
VAMK Master Schoolissa on mahdollista opiskella ylempi korkeakoulututkinto.

Vaasan aluetta pidetään Suomen innovatiivisimpana alueena. Energiatekniikan alalla alueellamme toimii yli 160 yritystä ja noin 25 % Suomen energia-alan työntekijöistä työskentelee täällä. Sijaintimme globaalien yritysten keskellä, yritteliäällä Pohjanmaalla, takaa meille paalupaikan muuttuvan maailman haasteisiin.

VAMK on omalta osaltaan mukana kehittämässä kestävämpiä teknologioita kouluttamalla tulevaisuuden osaajia paikallisten yritysten tarpeisiin. Siksi opiskelijoidemme työllistymisaste valmistumisen jälkeen onkin huippuluokkaa.

Kansainvälisen kaupan ja tietotekniikan osaajat haluttuja työmarkkinoilla

Tällä hakukierroksella VAMK tarjoaa kaksi englanninkielisiä AMK-tutkintoa; Information Technology (B. Eng) ja International Business (BBA). Tietotekniikan koulutusohjelmassa voi erikoistua esimerkiksi ohjelmistotekniikkaan ja sulautettuihin järjestelmiin, joita voidaan käyttää energian säästöön, tuotantoon ja jakeluun liittyvissä tehtävissä. Kansainvälisen kaupan koulutusohjelmassa opitaan navigoimaan sujuvasti kansainvälisen kaupan virroissa. Erityisesti Vaasassa tietotekniikan insinöörit ja tradenomit työllistyvätkin suuriin vientiyrityksiin tai niiden alihankkijoille.

AMK-tutkinnot vastaavat yliopistossa suoritettuja kandidaatin tutkintoja ja antavat saman pätevyyden kuin ne. Opetussuunnitelma sisältää perus- ja ammattiopinnot, vapaasti valittavat opinnot, harjoittelujakson ja opinnäytetyön.

VAMK Master School avaa oven uusiin mahdollisuuksiin

Nyt on mahdollista opiskella ylempi korkeakoulututkinto VAMK Master Schoolissa. YAMK-opintoihin voi hakea, kun on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon ja kerryttänyt alan työkokemusta kahden vuoden ajan valmistumisen jälkeen.

VAMKin uusi Master School lanseerattiin marraskuussa 2022. VAMK Master Schoolin opintokokonaisuudet vastaavat suoraan alueen työnantajien tarpeisiin ja osaajapulaan. YAMK-tutkinto on erinomainen tapa työelämässä jo oleville syventää ja laajentaa osaamistaan, sillä tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia vaativammissa tehtävissä. Muiden ammattilaisten kanssa opiskelu tarjoaa lisäksi uusia näkökulmia työhön.

Miksi valita VAMK Master School?

  • Huippumentorit

Opettajiemme työelämäyhteys on vahvaa ja he tuntevat alueen toimijat ja avainhenkilöt. Opettajamme ovat aktiivisesti mukana alueen kehityshankkeissa ja heidän tiivis yhteistyönsä yritysten kanssa kehittää edelleen osaamista ja asiantuntijuutta.

  • Työssäoppiminen 2.0 – aikaa säästävä ja käytännönläheinen koulutus

Suurin osa YAMK-opiskelijoista työskentelee opintojen ohella, joten opinnot ovat suoraan sovellettavissa ja räätälöitävissä opiskelijan omaan työhön. Tämä mahdollistaa oman työn, työnantajaorganisaation tai projektin kehittämisen oppimistehtävien ja opinnäytetyön kehittämisprojektin avulla.

  • Pedagogiikka – yhteisöllinen oppiminen ja työelämälähtöisyys

Opintojen painopiste on vuorovaikutuksessa ja ryhmätöissä. Osaamista jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Master School opinnot suoritetaan englanniksi ja opetus koostuu luennoista, itsenäisestä työstä, etäopiskelutehtävistä ja kehitysprojekteista.

Tällä hakukierroksella tarjoamme kolme englanninkielistä YAMK-tutkintoa. Cloud-Based Software Engineering (Master of Engineering) opintokokonaisuus auttaa syventämään opiskelijan osaamista ja parantaa tämän mahdollisuuksia edetä työelämässä pilvipalvelujen ja sovellusten asiantuntijana.

International Business Management (Master of Business Administration) tutkinnon fokuksessa on kansainvälisen liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Olennaisena osana on ymmärtää, miten nykyaikaisia ​​tutkimusmenetelmiä sovelletaan johtamiseen ja miten toimintaa kehitetään tutkimuksen pohjalta.

Project Management (Master of Engineering tai Master of Business Administration) valmentaa opiskelijan kansainvälisen projektitiimin itsevarmaksi johtajaksi. Opinnoissa tutustutaan palkittuihin tehokkaan projektinhallinnan ja tutkimuksen työkaluihin. Tämä YAMK-tutkinto antaa IPMA C-tason osaamisen projektinhallinnassa.

YAMK-tutkinto on Suomen kansallisen tutkintojärjestelmän sekä eurooppalaisen tutkinto- ja osaamiskehyksen (EQF 7) mukainen. Se antaa kelpoisuuden julkiseen virkaan, jossa vaaditaan maisterin tutkinto.

Lue lisää hakuprosessista kotisivultamme https://www.vamk.fi/en/applicant/

Lisätietoja antaa Opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

VAMK Master Schoolissa on mahdollista opiskella ylempi korkeakoulututkinto.
VAMK Master Schoolissa on mahdollista opiskella ylempi korkeakoulututkinto.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme