Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Haluatko postia sähköisenä - ota Suomi.fi-viestit käyttöön

Jaa

Aluehallintovirastot käyttävät Suomi.fi-viesti -palvelua postin lähettämiseen asiakkaille. Alussa postia lähetään vain henkilöasiakkaille. Todisteellisia tiedoksiantoja ei lähetetä palvelun kautta.

Suomi.fi-viestit verkkopalvelun kautta asiakas voi ottaa vastaan aluehallintoviraston lähettämiä asiakirjoja, kuten päätöksiä ja tiedoksiantoja. Palvelun kautta asiakas ei voi lähettää viestejä aluehallintovirastolle.

Tällä hetkellä viestipalvelun kautta saa viestejä alla mainituissa asioissa:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon kanteluihin liittyen palvelua käyttävät kaikki aluehallintovirastot, lukuun ottamatta Lounais-Suomen aluehallintovirastoa.
  • Tietopyyntöihin liittyviä viestejä Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Suomi.fi-viestien käyttö

Kun käytät Suomi.fi-viestit -palvelua, saat viranomaisviestejä keskitetysti yhteen paikkaan, josta ne löytyvät helposti. Palvelun käyttäminen on myös ympäristöystävällinen valinta.

Uuden palvelun voit ottaa käyttöön kirjautumalla Suomi.fi-verkkopalveluun ja antamalla viranomaisille luvan sähköiseen viestintään. Sähköisten viestien vastaanottamisen voit keskeyttää, jolloin viranomaisten viestit tulevat paperipostina.

Jos palvelun käyttäjä ei halua viestejä sähköisenä, lähetetään ne hänelle perinteisenä paperipostina.

Suomi.fi-viestit -palvelu on tietoturvallinen kanavan sähköiseen viestinvälittämiseen. Palvelua ylläpitää Digi- ja väestötietovirasto.

Lue lisää Suomi.fi-viestit -palvelusta 

Lisätietoja:
projektiasiantuntija Leila Hantula, p. 0295 016 855
etunimi.sukunimi@avi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Kriget i Ukraina och Finlands Natomedlemskap tema för Västra och Inre Finlands beredskapskommitté13.5.2022 15:19:41 EEST | Tiedote

Västra och Inre Finlands regionala beredskapskommitté sammanträdde 12.5.2022 på ett av regionförvaltningsverket sammankallat möte för att skapa en lägesöversikt avseende aktuella beredskapsärenden i regionen. Med den regionala beredskapskommitténs lägesöversikter säkerställs informationsgången mellan centrala aktörer inom Västra och Inre Finlands region, som täcker landskapen Birkaland, Mellersta Finland, Södra Österbotten, Österbotten och Mellersta Österbotten.

Ukrainan sota ja Suomen Nato-jäsenyys teemana Länsi- ja Sisä-Suomen valmiustoimikunnassa13.5.2022 15:15:14 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui 12.5.2022 aluehallintoviraston koolle kutsumana kokoamaan tilannekuvaa alueen ajankohtaisista varautumisen asioista. Alueellisen valmiustoimikunnan tilannekatsauksilla varmistetaan tiedonkulkua keskeisten toimijoiden välillä Länsi- ja Sisä-Suomen alueella, joka kattaa Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme