Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa laajentaa rautakaupan valikoimia Prismoissa ja luopuu Lahden Kodin Terrasta

Jaa

Lahden Kodin Terra siirtyy Bauhaus-ketjulle. Osuuskauppa Hämeenmaan omistama Hämeenmaan Kiinteistöt Oy on tänään myynyt Lahden Kodin Terra -kiinteistön Bauhaus-ketjulle. Samanaikaisesti kiinteistön myynnin kanssa on tehty liiketoimintakauppa, jossa Osuuskauppa Hämeenmaan omistaman Hämeenmaan Rauta Oy:n Lahden Kodin Terran henkilöstö siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Bauhaus-ketjun palvelukseen. Siirtyvien henkilöiden määrä on noin 30.

Lahden Kodin Terran toiminta on ollut tappiollista ja toiminta päättyy viimeistään marraskuun lopussa 2019.

– Haluan jo tässä kohdassa kiittää meidän Lahden Terramme hienoa henkilöstöä, joka on haastavassa markkinatilanteessa upeasti palvellut asiakkaitamme vuosien varrella, korostaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Prismojen valikoimat vahvistuvat

– Keskitymme Lahden alueella jatkossa pienraudan, työkalujen ja puutarhatuotteiden tarjoamiseen Prismojemme kautta. Prismojen valikoimia kasvatetaan, ja näille tuotealueille tullaan antamaan hieman nykyistä enemmän tilaa. Lisäksi selvitämme raskaan rautatavaran myynnin mahdollisuutta verkkokaupassa, Vormisto kertoo.

Hämeenmaalla on suunnitteilla uudet Prismat Heinolaan ja Orimattilaan, joten rautakaupan palveluita saa jatkossa entistä kattavammin Päijät-Hämeessä.

Hämeenlinnan Kodin Terran toiminta jatkuu

Osuuskauppa Hämeenmaan toinen Kodin Terra sijaitsee Hämeenlinnassa. Sen toiminta jatkuu ennallaan.

Hämeenlinnan Kodin Terran myynti on kehittynyt viime vuosina selvästi Lahden Terraa paremmin. Samassa kiinteistössä Hämeenlinnan Kodin Terran kanssa toimii tällä hetkellä myös Nelipyörän Ford-myynti. Sen siirrämme lähivuosina Hämeenmaan muun autokaupan yhteyteen Hämeenlinnan Paroisille. Etsimmekin tällä hetkellä vuokralaisia Fordilta vapautuvaan tilaan, toteaa Vormisto.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Olli Vormisto, 050 358 8336

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat  ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme