Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan kesätyöhaku on käynnistynyt!

Jaa

Tarjoamme kesätyöpaikan tuhannelle asiakaspalvelusta kiinnostuneelle nuorelle ensi kesänä. Paikat tulivat hakuun tänään torstaina 2.1. Hakuaikaa on 29.2. saakka. Käytämme kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa videohaastatteluja.

Olemme ylpeinä mahdollistaneet joka vuosi noin tuhat kesätyöpaikkaa nuorille talenteille – niin tänäkin vuonna, kun kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti eri toimialoillamme ja toimipaikoissamme Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Edellytämme kesätyönhakijoilta 17 vuoden ikää (hakijan tulee olla täyttänyt 17 vuotta 1.6. mennessä), mutta avaamme myöhemmin myös nuoremmille kesätyötä vaille oleville oman haun. Tavoitteena on, että noin puolet kaikista kesätyöpaikoistamme olisivat aiempien vuosien tapaan Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja.

Alueellisesti kesätyöpaikkamme jakautuvat niin, että noin puolet paikoista sijoittuu Lahden alueelle, neljännes Hämeenlinnan alueelle ja loput Riihimäen, Forssan ja Heinolan alueille sekä muihin toimialueemme pienempiin kuntiin.

Välitä videolla motivaatiota

Kokeilimme keväällä 2019 ensimmäisen kerran videohaastatteluja kesätyöntekijöitä rekrytoitaessa. Kokeilu onnistui hienosti, joten videohaastattelut saavat nyt jatkoa.

– Hakijan ei tarvitse olla se kaikista ulospäin suuntautunein, mutta haluamme, että hänen aito kiinnostuksensa ja motivaationsa haettavaa tehtävää kohtaan välittyy meille videolta, Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti sanoo.

Osa sähköisen kesätyöhakulomakkeen täyttäneistä hakijoista saa kutsun videohaastatteluun ja mahdollisesti vielä toimipaikkakohtaiseen haastatteluun.

– Kaikki kesätyöpaikkamme ovat asiakaspalvelutehtäviä, joten tietynlainen reippaus ja halu oppia uutta ovat avainasemassa. Meille on tärkeää, että voimme tarjota nuorille työntekijöille myönteisiä kokemuksia työelämästä, jatkaa Sanna Virtainlahti.

Hämeenmaa on tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjan yhteistyökumppani. Kymmenvuotisjuhlakauttaan viettävän kampanjan teemoiksi on nostettu nuoren henkilökohtaisen kehityksen tukeminen ja monimuotoisuuden vaaliminen työpaikalla.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme