Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan kesätyöhaku on käynnistynyt!

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää asiakaspalvelusta kiinnostuneita nuoria myös ensi kesänä. Hämeenmaan kesätyöpaikat tulivat hakuun kuluvan viikon alussa, ja hakuaikaa on 28.2. saakka. Aiempien vuosien tapaan kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa käytetään videohaastatteluja.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti Hämeenmaan eri toimialoilla ja toimipaikoissa Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Hämeenmaa on ylpeänä mahdollistanut vuosittain noin tuhat kesätyöpaikkaa nuorille talenteille – tänä vuonna palkattavien määrään vaikuttavat kuitenkin tulevan kevään ja kesän koronatilanne.

– Tällä hetkellä työllistämme marketeissamme paljon omia, muiden toimialojen työntekijöitämme. Koronatilanteesta johtuen kesätyöntekijävalinnat voivat venyä vähän pidemmälle kevääseen, Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti sanoo.

Kesätyöntekijöiltä edellytetään 18 vuoden ikää (hakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta 1.6. mennessä), mutta myös nuoremmille kesätyötä vaille oleville avataan oma haku maaliskuun alussa.

– Tavoitteena on, että noin puolet kaikista kesätyöpaikoistamme olisivat aiempien vuosien tapaan Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja, Sanna Virtainlahti mainitsee.

Alueellisesti Hämeenmaan kesätyöpaikat jakautuvat niin, että noin puolet paikoista sijoittuu Lahden alueelle, neljännes Hämeenlinnan alueelle ja loput Riihimäen, Forssan ja Heinolan alueille sekä muihin Hämeenmaan toimialueen pienempiin kuntiin.

Välitä videolla motivaatiota

Osa sähköisen kesätyöhakulomakkeen täyttäneistä hakijoista saa kutsun videohaastatteluun ja mahdollisesti vielä toimipaikkakohtaiseen haastatteluun.

– Hakijan ei tarvitse olla se kaikista ulospäin suuntautunein, mutta haluamme, että hänen aito kiinnostuksensa ja motivaationsa haettavaa tehtävää kohtaan välittyy meille videolta, Sanna Virtainlahti toivoo.

– Kaikki kesätyöpaikkamme ovat asiakaspalvelutehtäviä, joten tietynlainen reippaus ja halu oppia uutta ovat avainasemassa. Arvostamme myös joustavuutta. Olemme iloisia, kun voimme tarjota monelle jopa ihan ensimmäisen työelämäkokemuksen.

Olemme vahvasti mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa. S-ryhmä on tänäkin vuonna kampanjan pääyhteistyökumppani.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuoneelle kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki20.11.2020 15:15:00 EETTiedote

Visit Finland on myöntänyt Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle Sustainable Travel Finland -merkin. Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Seurahuone on ensimmäinen Lahden seudulla Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme