Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan kesätyöhaku on nyt käynnissä - palkkaamme 1000 työntekijää kesälle 2022

Jaa

Tulevana kesänä Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää jälleen noin tuhat asiakaspalvelusta kiinnostunutta nuorta. Heistä noin puolet on yli 18-vuotiaita ja puolet alle 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia esimerkiksi myymälöissä, ravintoloissa ja hotelleissa.

Hämeenmaa on viime vuosina ollut varsin haluttu kesätyöpaikka ja se on ylpeänä voinut tarjota kesätöitä noin tuhannelle nuorelle myös aiempina kesinä. Haemme jälleen muun muassa myyjiä, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä ja kerroshoitajia.

Osa kesätyöpaikoistamme on tarkoitettu nuorille työelämään tutustumiseksi. Toteutuessaan harjoittelujaksot voivat olla Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluja tai muita Hämeenmaan omia harjoittelujaksoja. Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on alle 18-vuotiaille suunnattu kahden viikon mittainen työjakso, jonka nuori voi suorittaa vain kerran tietyllä alalla. Osuuskauppa Hämeenmaa haluaa tänäkin vuonna huomioida kesärekrytoinneissa lisäksi jo harjoittelun suorittaneet, alle 18-vuotiaat nuoret mahdollistamalla myös heille eripituisia kesätöitä osuuskaupan eri toimialoilla.

Yli 18-vuotiaiden kesätyöhaku on käynnissä nyt ja se jatkuu helmikuun loppuun saakka. Alle 18-vuotiaiden kesätyöhaku alkaa maaliskuun alussa.

Vastuullinen työnantaja

S-ryhmä on Vastuullisen kesäduunin yhteistyökumppanina myös vuonna 2022. Kesätyöntekijöiden perehdytykseen ja työntekijäkokemuksiin sekä heidän työelämätaitojensa vahvistamiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

- Me Hämeenmaalla tahdomme tarjota nuorille positiivisia työkokemuksia, heidän mahdollisesti ensimmäisessä työpaikassaan. Meillä pärjää hienosti, kun tekee työnsä reippaalla otteella ja haluaa oppia! Myös nuorten tuomat uudet ideat ja näkemykset ovat meille tosi arvokkaita, ja jatkuva mahdollisuus kehittyä myös työnantajana, Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti sanoo.

Eniten kesätöitä tarjolla marketeissa

– Palkkaamme kesätyöntekijöitä kaikille toimialoille. Suurin osa heistä työskentelee marketkaupan toimialalla, eli Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa, Sanna Virtainlahti kertoo.

Markettoimipaikkojen lisäksi Hämeenmaa tarjoaa kesätyöntekijöilleen monipuolisia tehtäviä ABC-liikennemyymälöissä, Sokos-tavaratalossa, rautakaupassa, autokaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Alueellisesti Hämeenmaan kesätyöpaikat jakautuvat niin, että noin puolet paikoista sijoittuu Lahden alueelle, neljännes Hämeenlinnan alueelle ja loput Riihimäen, Forssan ja Heinolan alueille sekä muihin Hämeenmaan toimialueen pienempiin kuntiin.

- Monelle kesätyö on ensimmäinen askel kohti vakituista työpaikkaa. Meillä Hämeenmaalla on paljon pitkiä työsuhteita ja uskon, että tänäkin kesänä moni kesätyöntekijä jää Hämeenmaalle pidemmäksikin aikaa, Sanna Virtainlahti kertoo.

Kesätyörekrytoinneissa hyödynnetään jälleen videoita, sillä nuorten hakijoiden on jo hakuvaiheessa mahdollista jättää Hämeenmaalle videotervehdys.

Hakuaika yli 18-vuotiaiden kesätöihin 3.1. – 28.2.2022.

Hakuaika alle 18-vuotiaiden kesätöihin 1.3. – 30.4.2022.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti, 050 068 0968

--

Haku: hämeenmaalletöihin.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hämeenmaan konttori Lahdessa.
Hämeenmaan konttori Lahdessa.
Lataa
Hämeenmaan henkilöstöä.
Hämeenmaan henkilöstöä.
Lataa
Hämeenmaan ravintolatyöntekijöitä.
Hämeenmaan ravintolatyöntekijöitä.
Lataa
Kesätyöntekijä Ella Vanhanen
Kesätyöntekijä Ella Vanhanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 168 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3260 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 168 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaalla vakaata kasvua21.7.2022 10:58:09 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa julkisti ensimmäisen vuosipuolikkaan tuloksensa tänään. Hämeenmaan myynti kasvoi 3,3 prosenttia. Erityisesti hotelli -ja ravintola-ala sekä liikennekauppa ovat elpyneet koronaa edeltävälle tasolle. Tulos oli edellistä vuotta parempi. Asiakasomistajille maksettiin yli 16,1 miljoonaa euroa Bonuksia. Henkilöstömäärä oli kesäkuun lopussa 3749. Investointeja tammi-kesäkuussa tehtiin 18,8 miljoonalla eurolla.

Geego ja Osuuskauppa Hämeenmaa tekevät ruutuajasta laadukasta27.6.2022 10:06:40 EEST | Tiedote

Lasten liikunnallisten taitojen ja aktiivisuuden suunnannäyttäjä Geego Kids Oy, Hämeenmaan Osuuskauppa ja B4G Group Oy aloittivat luovan ja kunnianhimoisen yhteistyön. Tavoitteena on tehdä lasten ruutuajasta laatuaikaa ja nostaa perheet ylös sohvalta ja viettämään yhdessä liikunnallisia hetkiä, uusia taitoja oppien. Yhteistyö tuo kaikkien perheiden saataville Geegon tuhansien liikunnallisten haasteiden sovelluksen, perheitä liikuttavat lastenkirjat sekä edulliset Geego by Exel- liikuntavälineet.

Huimasti laajentunut S-market Idänpää kätkee sisäänsä asiakkaiden toiveiden mukaista tuotevalikoimaa sekä uudenlaista palvelua8.6.2022 12:00:35 EEST | Tiedote

Laajennuksen kokenut hämeenlinnalainen S-market Idänpää avaa ovensa huomenna torstaina 9. kesäkuuta. Kevään aikana tehdyn remontin myötä myymälä on uudistunut uuden S-market-konseptin mukaiseksi ja on nyt entistäkin laadukkaampi ja energiatehokkaampi. Lisäksi myymäläuudistuksessa on otettu huomioon paikallisten asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme