Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hammashuollon jononpurku siirtyy Tammikaivon hammashoitolaan 23.10. alkaen

Jaa

Vaasan kaupungin hammashuollon viikonloppuisin järjestettävä jononpurku siirtyy Kirkkopuistikon hammashoitolasta Tammikaivon hammashoitolaan 23.10.2021 alkaen. Siirron syynä on Kirkkopuistikon hammashoitolan muutto Vaasanpuistikolle. Jononpurkutoiminta jatkuu entisellään.

– Kiireettömään hammashoitoon jonottaa tällä hetkellä yli 2 000 potilasta ja lainsäädännön asettama hoitotakuu on ylittymässä, siksi jononpurkua jatketaan vuokratyövoiman avulla ainakin tämän vuoden loppuun saakka, vahvistaa johtava ylihammaslääkäri Katri Palo.

Voimassa oleva puitesopimus on Medgroup Oy:n kanssa. Puitesopimus sisältää perushammashoidon, jononpurun ja päivystyksen sekä arkisin että viikonloppuisin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtava ylihammaslääkäri Katri Palo, katri.palo@vaasa.fi, puh. 06 325 2118
Ylihammaslääkäri Hanna Kangasmaa, hanna.kangasmaa@vaasa.fi, puh. 06 325 2236

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme