MessukeskusMessukeskus

Hammaslääkäripäiviä odotetaan, 86 % kävijöistä tulossa paikan päälle Messukeskukseen

Jaa

Hammaslääkäripäivät kokoaa marraskuussa suunterveyden ammattilaiset Messukeskukseen. Suomen suurin hammaslääketieteen kongressi- ja näyttelytapahtuma järjestetään 11.–13.11.2021. Messukeskuksen kävijäkyselyssä peräti 86 % vastaajista ilmoitti osallistuvansa Hammaslääkäripäiville paikan päällä Messukeskuksessa.

Viimeisetkin kokoontumisrajoitukset Suomessa päättyvät lokakuun koittaessa ja kohtaamiset ovat jälleen mahdollisia. Fyysistä tapahtumaa odotetaan. Viranomaismääräysten poistuessa kauan kaivatut kohtaamiset Hammaslääkäripäivillä ovat jälleen mahdollisia.

Messukeskus vastaanottaa tulijat perusteellisin terveysturvallisuusjärjestelyin. Tehostettu hygienia, tilavat käytävät ja väljät näyttelytilat takaavat turvallisen osallistumisen tapahtumaan. Järjestäjiltä on vahva suositus, että Messukeskukseen saapuvilla on täysi rokotussuoja. Messukeskus sai jo keväällä ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi.

”Toivotamme Hammaslääkäripäivien kävijät lämpimästi tervetulleiksi oman alansa tärkeimpään tapahtumaan pitkän tauon jälkeen. Luento-ohjelman lisäksi heitä odottaa Messukeskuksessa laaja näyttely, jossa voi tutustua uutuuksiin ja tavata alan yritykset sekä kollegat. Tapahtumiin voi nyt osallistua turvallisin mielin, siihen meitä suomalaisia ovat jo rohkaisseet monet terveysalan ammattilaiset ja päättäjät”, sanoo Hammaslääkäripäivien näyttelystä vastaava liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri.

Median palvelut Hammaslääkäripäivillä

Myös median edustajat ovat tervetulleita Hammaslääkäripäiville. Lehdistökeskus on auki tarkennetuin terveysturvallisuusjärjestelyin, ja toimittajat ovat tervetulleita osallistumaan opastettuihin näyttelykierroksiin. Kierroksiin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta ryhmien koot pysyvät turvallisina ja hallittavina. Toimittajille lähetetään tarkempi ohjeistus akkreditoinnista, tietoa Hammaslääkäripäivien ohjelmasta sekä erillinen kutsu avajaispäivänä järjestettävään lehdistötilaisuuteen.

Lisätietoja luento-ohjelmasta: Annika Nissinen, viestinnän asiantuntija, puh. 040 779 6435, annika.nissinen@apollonia.fi

Lisätietoja näyttelystä: tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh.050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme