Messukeskus

Hammaslääkäripäivien näyttelyssä esillä suun hoidon uudet tuulet 3D-skannauksesta tekoälyyn ja ksylitolitikkariin

Jaa

Suomen suurin hammaslääketieteen koulutustapahtuma ja näyttely, Hammaslääkäripäivät, järjestetään Messukeskuksessa 11.–13.11. hybriditapahtumana. Luento-ohjelman ohella suun hoidon ammattilaisia odottaa Messukeskuksessa näyttely, jossa voi tutustua uutuuksiin ja tavata alan yritykset sekä kollegat.

Näyttely sijoittuu halleihin 1 ja 2, aivan luentosalien viereen, ja esillä on uutuustuotteita ja palveluja noin 80 yritykseltä. Osastoilla voi tutustua esimerkiksi 3D-skannerin hyötyihin oikomishoidossa, tekoälyn mahdollisuuksiin hoidontarpeen arvioinnissa, potilaskommunikaatiossa ja hoitojen etäseurannassa, uusiin menetelmiin kuluneen purennan hoidossa, hammasimplanttien puhdistamisessa ja hampaan kiinnityskudossairauden hoidossa sekä tietysti hammaslääkäreille tarjottaviin muihin uusiin instrumentteihin. Esillä on myös kuluttajatuotteita, esimerkiksi taannoin markkinoille tullut ksylitolitikkari.

Hammaslääkäripäivillä keskustellaan ajankohtaisista hammashoitoon liittyvistä kysymyksistä, esimerkiksi siitä, miten suun terveydenhuolto on selvinnyt Covid-19-pandemiasta. Yksi esiintyjistä on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri, LT Hanna Nohynek, joka pohtii Areena-lavan keynote-esityksessään kolmannen rokoteannoksen tarpeellisuutta.

Areena-lavalla perehdytään myös perusteellisesti potilasvahinkoihin Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijoiden johdolla. Lakimies Elina Muukkonen käy läpi potilasvahinkojen peruskäytännöt, asiantuntijahammaslääkärit Jussi Furuholm ja Salla Salmenkivi kertovat yleisimmistä potilasvahingoista ja niiden välttämisestä, ja potilasturvallisuuslääkäri Maiju Welling kertoo, mistä ja miten vahingon jälkeen saa apua.


Opastettuja Hands on -kierroksia kahdesti päivässä

Kätevä tapa saada näyttelystä kaikki mahdollinen irti on osallistua opastetuille Hands on -esittelykierroksille. Hands on -esittelyt tapahtuvat näyttelyosastoilla. Osallistujat kiertävät oppaan mukana yritysten osastoilla. Kierrokset alkavat Järjestötorilta kahdesti päivässä sekä torstaina että perjantaina.


Terveysturvallisuuteen panostetaan paljon

Hammaslääkäripäivät järjestettiin vuosi sitten virtuaalitapahtumana, mutta nyt kauan kaivatut kohtaamiset ovat jälleen mahdollisia. Fyysistä tapahtumaa odotetaan. Messukeskuksen alkusyksystä tekemässä kävijäkyselyssä peräti 86 % vastaajista ilmoitti osallistuvansa Hammaslääkäripäiville paikan päällä Messukeskuksessa.

Messukeskus vastaanottaa tulijat perusteellisin terveysturvallisuusjärjestelyin. Tehostettu hygienia, tilavat käytävät ja väljät näyttelytilat takaavat turvallisen osallistumisen tapahtumaan. Järjestäjiltä on vahva suositus, että Messukeskukseen saapuvilla on täysi rokotussuoja. Messukeskus sai jo keväällä ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi.

Median akkreditoituminenhttps://messukeskus.com/akkreditointi/.

Hammaslääkäripäivien mediatilaisuus järjestetään torstaina 11.11. klo 10–11 etäyhteydellä (Teams), ja sitä voi seurata myös näytöltä Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Lähetämme kaikille viimeistään keskiviikkoon 10.11. mennessä akkreditoituneille linkin mediatilaisuuteen. Linkki lähetetään akkreditoinnin yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Esiintyjät ja lisätietoja: https://messukeskus.com/press-release/mediakutsu-hammaslaakaripaivat-2021/

Kuvia edellisestä tapahtumasta vapaasti median käyttöön: https://bit.ly/3bPDwgD

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Näyttely: Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, puh. 050 5847 262
Koulutusohjelma: Apollonia, tiedottaja Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, puh. 040 779 6435

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Cyber Security Nordic 2022: ensimmäiset huippupuhujat vahvistuneet17.11.2021 15:31:43 EET | Tiedote

Cyber Security Nordic 2022 -tapahtuman pääpuhujista on vahvistunut jo Graham Cluley, Marja Dunderfelt, Rik Ferguson ja Mikko Hyppönen. Tapahtuma pureutuu tänäkin vuonna taidolla kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista. Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 8.–9.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä nyt neljännen kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme