Hampurilaisia ja EM-jalkapalloa 950-paikkaisella burgeriterassilla Helsingin Rautatientorilla
Burger Lovers -terassi muuttaa Helsingin Rautatietorin kesäkuussa Suomen hampurilaiskulttuurin näyteikkunaksi ja maan maistuvimmaksi fanikatsomoksi. Historiallisesta jalkapallohuumasta nautitaan yhdeksän hampurilaisiin erikoistuneen ravintolan voimin. Avoimen festivaalin sijaan tapahtuma järjestetään 950 asiakaspaikan terassiravintolana, jossa kaikilla vierailla on istumapaikka joko seurueensa kanssa omassa tai yhteispöydässä. Annokset voi noutaa haluamaltaan ravintolapisteeltä tai tilata maistelumenu VIP-pöytiin tarjoiltuina. Asiakkailla on mahdollisuus varata ja varmistaa paikkansa ennakkoon.
”Pandemia ja sen tuomat rajoitukset ovat luonnollisesti vaikuttaneet myös burgeritapahtumaamme, joka järjestetään festivaalin sijaan Suomen suurimman hampurilaisravintolan muodossa. Näin voimme luoda asiakkaillemme turvalliset puitteet ja rauhallisen mielen nauttia burgereista ja futiksesta Helsingin ytimessä. Suurten jättinäyttöjen lisäksi burgeriterassilla on riittävästi käsienpesupisteitä, vessoja ja tilaa turvaväleille”, kertoo tapahtuman järjestävän Burger Lovers Finland -ryhmän aktiivi Antti Suikkari ja jatkaa:
”Varmistaakseen sisäänpääsyn ilman jonotusta, suosittelemme asiakkaille pöytävarausta ennakkoon. Vapaita istumapaikkoja pystyy jonottamaan toki myös ilman varausta. Jonotus järjestetään koronaturvallisesti alueen ulkopuolelle ja varaamme terassille riittävästi henkilökuntaa varmistamaan paikansaannin sujuvuuden.”
Pitkän kuivan kauden jälkeen grillit ja parilat kuumina
Hampurilaistapahtuman päätähdet, eli burgereihin erikoistuneet keittiömestarit ovat pitkien ravintolasulkujen jälkeen tuomassa faneille useita uusia street food -teeman makuelämyksiä.
”On upeaa huomata, millä innolla mukaan päässeet ravintoloitsijat valmistautuvat ennennäkemättömään street food -koitokseen. Burgerinystävät pääsevätkin nauttimaan useista erilaisista tyyleistä ja tavoista valmistaa Suomen parasta katuruokaa. Perinteisten burgerien lisäksi listoilta tulee löytymään myös liekkiä, friteerausta, trendikästä smashia sekä hitaasti kypsennettyjä grilliherkkuja vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja unohtamatta”, lisää Suikkari ja muistuttaa:
”Burger Lovers -terassille voi tulla milloin vain aukioloaikojen ja tilan puitteissa, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi terassilla on rajoitetusti paikkoja. Helpoin tapa välttää mahdollinen jonottaminen on varata koko pöytä tai yksittäinen istumapaikka etukäteen. Näin pystyy varmistamaan unohtumattoman illan hyvän ruoan ja maailmanluokan jalkapallon parissa. Varauksia on tullut jo toista tuhatta, joten burgeri ja jalkapallo tuntuvat kiinnostavalta yhdistelmältä.”
Burger Lovers -terassille osallistuvat ravintolat:
- 2 kundia burger & fries (Rauma)
- Bites Burgers (Helsinki)
- Boneless (Helsinki)
- Buli Foodtruck (Vantaa)
- Bun2Bun (Helsinki / Espoo)
- Burger5 (Kuopio)
- Deluxe Burger & Pizza (Vantaa)
- Friends & Brgrs
- Naughty BRGR
Burger Lovers -terassiravintola
Burger Lovers -terassiravintola on avoinna Helsingin Rautatietorilla 11.-21. kesäkuuta 2021 päivittäin kello 12-22. Terassiin osallistuvat hampurilaisravintolat ja burgereihin erikoistuneet keittiömestarit tarjoilevat burgereita pop-up -pisteistään tai ruokarekoistaan. Koko terassialue toimii anniskelualueena ja asiakkailla on 4 tai 6 hengen pöytiin varausmahdollisuus hintaan 5 euroa/asiakaspaikka. Terassiravintolan VIP-alueella myös 10 hengen pöytiä ja burgereiden maistelumenun ennakkovarausmahdollisuus. Kaikille istumapaikan ennakkoon varanneille juomien anniskelu pöytiin tarjoiltuna.
Burger Lovers -terassilla on tämänhetkisten koronamääräysten myötä 950 asiakaspaikkaa. Asiakaspaikkojen lopullinen määrä toteutuu tapahtumanaikaisten viranomaismääräysten mukaisesti. Pöytävaraukset https://www.burgerlovers.fi/-sivuston kautta. Terassiravintolan pääyhteistyökumppanit ovat Vaasan, Pepsi Max ja Auran-kastikkeet.
Aukioloajat
11.6.-21.6. joka päivä kello 12-22
Median edustajien ilmoittautumiset perjantaina 11.6. kello 12.00 järjestettävälle Burger Lovers -terassin esittelylounaalle sähköpostilla osoitteeseen samuel.sorainen@wolfcom.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Antti Suikkari, Burger Lovers Finland, +358 50 347 5015, antti@burgerlovers.fi
Samuel Sorainen, PR- ja viestintätoimisto Wolfcom Oy, +358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat
Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Minor Hotels yhtenäistää yritysilmeensä, NH Hotel Groupin uudeksi nimeksi Minor Hotels Europe & Americas23.4.2024 09:00:41 EEST | Tiedote
Globaaliin Minor Hotels -konserniin kuuluva NH Hotel Groupin vuosikokous päätti, että yhtiö toimii jatkossa nimellä Minor Hotels Europe & Americas.
Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote
Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.
Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote
Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.
Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen3.4.2024 14:58:16 EEST | Tiedote
Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Passio täyttää 5. huhtikuuta 10 vuotta. Pohjoismaiseen ruokaan ja ranskalaiseen keittiötyyliin intohimoisesti suhtautuva ravintola on kulkenut kestävästi omaa polkuaan läpi ravintolakentän ylä- ja alamäkien säilyttäen paikkansa asiakkaiden sydämissä ja ravintoloiden huipun tuntumassa. Passion menestys perustuu sesongeittain vaihtuvaan yllätysmenuun, mikä on paitsi synnyttänyt positiivisia kokemuksia, myös saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen yllätettäväksi.
Suomen ensimmäinen luomuviski valmis nautittavaksi15.3.2024 13:49:40 EET | Tiedote
The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä torstaina Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on taidokas sekoitus perinteistä käsityötaitoa ja moderneja makutrendejä. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. Sen maussa ovat tasapainossa hedelmäisyys ja tammitynnyrin hehkuva lämpö.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme