Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanasaari saa uuden ohjelmajohtajan

Jaa

Valtiotieteiden maisteri Victor Andersson on nimitetty Hanasaaren uudeksi ohjelmajohtajaksi. Andersson seuraa tehtävässä Maria Romantschukia, joka jää vuodenvaihteessa eläkkeelle.

Maria Romantschuk ja Victor Andersson
Maria Romantschuk ja Victor Andersson

Victor Andersson siirtyy Hanasaareen Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren kaupunginsihteerin tehtävästä.

Andersson on aikaisemmin työskennellyt Helsingin kaupunginkansliassa eri tehtävissä, hoitanut EU-edunvalvontaa Brysselissä sekä työskennellyt Helsingin yliopistossa pohjoismaisten kysymysten parissa.

”Ohjelmajohtajan tehtävä on Hanasaaressa erittäin keskeinen, ja siksi on hienoa saada niin osaava henkilö kuin Victor Andersson tähän tehtävään. Samalla haluamme jo nyt osoittaa suuret kiitokset Maria Romantschukille. Hän on vuosien kuluessa luonut paljon jännittäviä ohjelmia, jotka ovat houkutelleet Hanasaareen monta uutta kävijää”, Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman sanoo.

Victor Andersson aloittaa Hanasaaren ohjelmajohtajana 1. marraskuuta 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Maria Romantschuk ja Victor Andersson
Maria Romantschuk ja Victor Andersson
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme