Espoon kaupunki - Esbo stad

Hangon Regattaan osallistuneilla todettu useita koronavirustartuntoja – pyydämme kaikkia espoolaisia osallistujia hakeutumaan koronavirustestiin

Jaa

Hangon Regattaan 8.7-11.7.2021 osallistuneilla henkilöillä on todettu useita koronavirustartuntoja.

Koronavirukselle on Hangon kaupungin tiedotteen mukaan voinut altistua seuraavissa paikoissa:

  • Ravintolat HSF, HSF Marine, Itämerenportti ja hotelli Regatta 8.7.-11.7.
  • 10.7. ilta Coco-ravintolassa

Espoon tartuntatautiyksikkö suosittelee vahvasti, että kaikki Hangon Regattaan osallistuneet espoolaiset kävisivät koronavirustestissä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.7. mennessä. Suosittelemme näytteenottoa joka tapauksessa, vaikka tapahtumaan osallistunut henkilö olisi täysin oireeton eikä hänelle olisi tuotu tietoon karanteniin johtavaa altistumista.

Pyydämme käyttämään Hangon Regattaan liittyvissä näytteenotoissa seulontakoodia: ESPHAN.

Varaa aika näytteenottoon:

  • HUSin Koronabotista osoitteesta https://koronabotti.hus.fi. Lisää Koronabottiin seulontakoodi ESPHAN sille varattuun kenttään.
  • Mikäli et pysty varaamaan aikaa Koronabotin kautta, voit varata ajan näytteenottoon Espoon kaupungin koronaneuvonta- ja ajanvarausnumerosta p.  09 816 34600 (ma-pe klo 7–18 ja la-su 9–15). Mainitse seulontakoodi ESPHAN myös puhelinajanvarauksen yhteydessä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme