Hankoon avataan uusi Skiffer -ravintola

Jaa
Skiffer ravintolat laajentaa toimintaansa avaamalla Hankoon toukokuussa 2017 uuden Skiffer-ravintolan sekä The Old Skiffer baarin. Ravintola sijaitsee itäsataman puolella, Satamakadulla. Tiloissa on aikaisemmin toiminut ravintola Pirate. Hangon Skifferissä tarjoillaan huippukokin luomia herkullisia liuskoja ja salaatteja, tarkkaan harkituin makuyhdistelmin.
Liuska
Liuska

Hangon kausiravintola avataan toukokuun 24. päivä. Ravintola tulee olemaan auki koko kesäkauden ajan aina klo 11 alkaen klo 02 asti. Ravintolassa on kaksi kerrosta ja terassi. Alakerrassa tulee toimimaan Skiffer -ravintola, yläkerrassa The Old Skiffer -konseptin mukainen baari. Myös ohjelmaa on luvassa koko kesäkauden, muun muassa live- ja dj -musiikkia, sekä Liuskaluodonkin terassilta tuttuja kesäbileitä.

Skifferin liuskoista on saatu nauttia jo useampana vuotena Helsingissä Liuskaluodon ja Erottajan Skiffer-ravintoloissa sekä Viiskulman Primulassa. Liuskojen makuyhdistelmien takana on yrityksen keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. Liuska on saanut nimensä ensimmäisen Skiffer-ravintolan, Liuskaluodon ja sen muodon mukaan. Ravintolan juomatarjonta koostuu laadukkaista viineistä ja pääosin kotimaisista pienpanimo-oluista sekä mielikuvituksellisista ja raikkaista cocktaileista.

Hangon sataman sijainti on luonnollinen jatkumo Skifferin merelliselle teemalle, ja sopii täydellisesti kesäkaupungin tunnelmaan. ’’Haluamme tulevaisuudessakin jatkaa Skifferin taivalta meren äärellä, sillä siitä se on saanut alun perin inspiraationsa. Emme halua siis lähteä niin sanotusti merta edemmäs kalaan.’’, sanoo Skiffer-ravintoloiden alkutaipaleelta asti mukana ollut kehitysjohtaja Eetu Halmesmäki. Myös ravintolan sisustus on tunnelmaltaan merihenkinen, ja tulee siksi sopimaan Hangon satamaan täydellisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eetu Halmesmäki
Kehitysjohtaja
Peruna & Co. Oy
eetu.halmesmaki@skiffer.fi


Pyry Koskimo
Toimitusjohtaja
Peruna & Co. Oy
pyry.koskimo@skiffer.fi

Kuvat

Liuska
Liuska
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Peruna & Co. Oy
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki

http://www.skiffer.fi

Peruna & Co. Oy

Vuonna 2010 perustettu yksityinen ravintolayhtiö Peruna & Co. Oy haluaa tarjota asiakkailleen uusia ja yllätyksellisiä makuelämyksiä sekä hyvää palvelua viihtyisässä ympäristössä. Yrityksen nykyisiä ravintoloita ovat Skiffer Erottaja ja Skiffer Liuskaluoto, Primula, The Old Skiffer ja Uunisaari.