S-Pankki

Hanna Porkka S-Pankin varallisuudenhoidon johtoon

Jaa

S-Pankki panostaa vahvasti varallisuudenhoidon palveluiden kehittämiseen. Tavoitteena on rakentaa kokonaisuus, joka vastaa laajasti suomalaisten säästämisen ja sijoittamisen tarpeisiin. Vetovastuun kokonaisuuden rakentamisesta toukokuun puolessa välissä ottaa Hanna Porkka, josta tulee samalla S-Pankki-konsernin johtoryhmän jäsen. Hanna Porkka siirtyy S-Pankkiin Nordeasta, jossa hän toimi rahastojohtajana.

"Olen tavattoman tyytyväinen, että Hanna siirtyy meille johtamaan S-Pankki-konsernin varallisuudenhoitoa, joka muodostaa pankkitoiminnan rinnalle toiminnan toisen tukijalan. Meillä on tahto kasvaa suomalaisten ykköskumppaniksi myös säästämisen ja sijoittamisen alueella ja tässä Hannan vahva kokemus ja asiakaslähtöinen ote ovat isossa roolissa", kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

S-Pankki palvelee asiakkaita säästämisen ja sijoittamisen alueella kahdella brändillä. S-Pankki tarjoaa koko kansan varallisuudenhoitoa ja FIM taas palvelee varakkaita yksityisasiakkaita ja instituutioita. Tuotteet ja palvelut on rakennettu niin, että niistä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja sama vankka osaaminen ja ammattitaitoinen henkilöstö toimii molempien brändien takana.

"Toimintamallin hienous on siinä, että näin saadaan yksilöllisen varainhoidon osaaminen hyödyttämään koko kansaa, oli kyse sitten piensijoittajasta tai isosta instituutiosta. Olen aina mieltänyt oman roolini nimenomaan suomalaisten säästäjien ja sijoittajien auttamiseksi. Olen innoissani siitä, että pääsen jatkamaan tätä työtä S-Pankin kolmen miljoonan asiakkaan kanssa", Hanna Porkka kertoo. 

Hanna Porkan missiona on madaltaa suomalaisten kynnystä säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen ja kannustaa tilille säästäjiä kartoittamaan itselleen sopivia vaihtoehtoja. Hänen monipuolinen ja asiakaslähtöinen kokemuksensa sekä tavallisten säästäjien että suurimpien instituutioasiakkaiden parista antavat erinomaiset edellytykset S-Pankin ja FIMin asiakkaiden palvelemiseen.

Vastuullisuus sijoittamisessa ja yritystoiminnassa laajemminkin ovat Porkalle tärkeitä ja korostuvat hänen näkemyksensä mukaan koko ajan enemmän myös asiakkaiden valitessa sijoittamisen kumppania. S-Pankin valinta Suomen vastuullisimmaksi pankiksi kuutena vuonna peräkkäin oli merkittävä tekijä uuden työn valinnassa.

"Se, että S-Pankin arvot perustuvat osuustoiminnallisuuteen, näkyy käytännön valinnoissa. Minut vakuutti se into ja palo, jolla asiakkaisiin suhtaudutaan. Asiakkaan lompakon paksuus ei määritä hänen arvoaan pankille", Hanna Porkka summaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Ylihurula, toimitusjohtaja, S-Pankki
pekka.ylihurula@s-pankki.fi, p. 010 768 2100

Kuvat

Hanna Porkka
Hanna Porkka
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki
S-Pankki
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK, S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat, LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiolan alueyhtiöt ja Elo, ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme