Hans Välimäen 50-vuotisyllätys: avaa toukokuussa suoran yhteyden kotikeittiöönsä

”Korona kurittaa ravintoloitsijoita ja muita palveluntarjoajia kovalla kädellä, mutta ei etätyöarkea pyörittävilläkään ole ollut helppoa. Omien töidensä ohella useiden pitää huolehtia myös lastensa etäkoulunkäynnistä vielä pitkälle toukokuuhun, ja siinä välissä kokkailla päivittäin aamiaisesta lounaan kautta illalliseen. Itselleni ruoanlaitto, raaka-aineet ja niistä puhuminen ovat intohimo, jota välittämällä haluan inspiroida ja innostaa muitakin viihtymään omissa keittiöissään paitsi yli karanteenikauden, myös sen jälkeen”, kertoo kotilietensä verkkoyleisölle toukokuun ajaksi lämmittävä keittiömestari Hans Välimäki.
Tänään torstaina 23. huhtikuuta 50 vuotta täyttävä Hans Välimäki lupaa valmistaa toukokuun jokaisena arkipäivänä suorassa verkkolähetyksessä yhden ruoan tai aterian. Maanantaista torstaihin luvassa on tuttuja arkireseptejä ja klassikoita makaronilaatikosta ja uunilohesta uusiin perunoihin ja sillikimaraan. Perjantaisin Hansin kotona valmistaudutaan viikonlopun pidemmälle illalliselle, alkavaa grillikautta unohtamatta. Välimäki laatii päivittäisiin annoksiinsa myös helpot reseptit, jotka annetaan raaka-ainelistausten kanssa yleisölle aina paria päivää ennen lähetystä. Näin katsojat voivat itse valmistaa saman annoksen omassa keittiössään noin 15 minuuttia kestävän esikokkauksen jälkeen. Reseptit, ohjeet ja Hansin keittiöniksit voi jakson tallenteista katsoa myös myöhemmin.
”Kaverini ovat karanteenikauden aikana kyselleet minulta entistä useammin neuvoa ja vinkkejä, joten hyvin pienen otannan perusteella päättelin, että tällaiselle voisi olla kysyntää. Koska meidänkin perheessämme tehdään ruokaa päivittäin, kokeilen miltä sen omaehtoinen jakaminen tuntuu. Pistetään tämä vaikka viidenkympin villityksen piikkiin eräänlaisena kollektiivisena synttärilahjana kaikille hyvän ruoan ystäville”, lisää Välimäki ja kannustaa kaikkia pitämään omasta ja läheistensä terveydestä huolta myös kevätauringon lämmittäessä.
Hans Välimäki kutsuu kotikeittiösaarekkeensa laidalle ajoittain myös tuttuja vieraita valmistamaan heidän suosikkiannoksiaan ja puhumaan ruoasta sekä karanteenikevään kokemuksista. Yleisön on mahdollista toivoa Välimäeltä ruokia sekä kysyä vinkkejä omiin lempiresepteihinsä @hans_valimaki -Instagram-kanavan kautta, josta tulee löytymään myös kokattujen ruokien reseptiikka.
Hansin kotona kuvataan ja välitetään katsojille toukokuun jokaisena arkipäivänä kello 17.00 alkaen suorana lähetyksenä yhteistyössä Ilta-Sanomien ISTV:n kanssa. Hans Välimäen 50-vuotistempauksen sisältökonseptista, kumppanuuksista ja tuotannosta vastaavat keittiömestarin ohella hänen kotikeittiöapulaisensa Laura Sutinen, Jarkko Nordlund ja Samuel Sorainen. #hansinkotona
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Samuel Sorainen, PR- ja viestintätoimisto Wolfcom Oy
+358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat



Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Vuosi huipulla − cocktailbaari Kupoli juhlii merkkipäiväänsä16.9.2025 12:51:30 EEST | Tiedote
Vuosi sitten NH Collection Helsinki Grand Hansa -hotellin ikonisen tornin kupoliin avautunut Kupoli-cocktailbaari hurmasi hetkessä sekä helsinkiläiset että matkailijat. Klassisia cocktaileja ja pohjoista luontoa yhdistävä konsepti sekä historiallisen voimalan lanterniin rakennettu uniikki tila tarjoavat elämyksen, jonka kruunaavat 360 asteen panoraamanäkymät yli kaupungin kattojen. Kupoliin tullaan uteliaisuudesta, ja palataan yhä uudelleen tunnelman, palvelun ja taidokkaiden juomien vuoksi.
Helsinki Limo toi Mercedes-Maybachin tilausajoon8.9.2025 10:13:59 EEST | Tiedote
Premium-tason tilausajoihin erikoistunut Helsinki Limo vahvisti kalustoaan poikkeuksellisella tulokkaalla: Mercedes-Maybach S 580 on Suomen ensimmäinen ja ainoa tilausajossa toimiva uusi Maybach. Uuden auton myötä Helsinki Limo esittelee First Class -tason kutsuliikennepalvelun.
Kutsu medialle: uusi Wine & Tapas Helsinki keskustan sydämeen4.9.2025 12:28:07 EEST | Kutsu
Tervetuloa tutustumaan Helsingin ydinkeskustan uutuusravintolaan, Wine & Tapas Helsinkiin, ja sen illalliskonseptiin. Ravintola tarjoaa mutkattoman, kohtuuhintaisen ja laadukkaan tavan nauttia tapaksista ja viinistä Narinkkatorin laidalla. Mediatilaisuus tiistaina 16. syyskuuta kello 15.00-16.30, Narinkkatori, Annanaukio 1.
Maista Baskimaan maut – pintxot valtaavat NH Collection Helsinki Grand Hansan28.7.2025 09:30:00 EEST | Tiedote
Espanjan pohjoisosassa sijaitsevan Baskimaan vivahteikas ja kiinnostava ruokakulttuuri on kuuluisa etenkin pintxoistaan. Pintxot, hammastikun nokkaan pistetyt pienet suupalat sekoitetaan toisinaan tapaksiin, mutta on sekä kulttuurillisesti että käytännössä eri asioita. Jos pintxot ja muut baskimaan herkut eivät ole vielä tuttuja, niitä pääsee nyt maistamaan NH Collection Helsinki Grand Hansa hotellin Hansa Café -ravintolassa Baskimaan ruokaviikoilla, jonka järjestää yhteistyössä hotellin kanssa Espanjan ja Bilbaon matkailutoimistot.
Viron kesä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja tapahtumia jokaiseen makuun2.7.2025 10:38:30 EEST | Tiedote
Suomalaisten suosituimman matkakohteen Viron alkanut kesä on täynnä elämyksiä: taidetta, suloisia maatilan eläimiä, keskiajan tunnelmaa, merenkulun juhlia, urheilua, herkullisia ruokafestivaaleja sekä musiikkia laidasta laitaan – kansantanssista hevimetalliin ja elektroniseen musiikkiin.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme