Restamax OyjRestamax Oyj

HANS VÄLIMÄKI AVAA TAMPEREELLE POP UP -RAVINTOLAN – TARJOLLA SUUSSA SULAVIA AASIAN HERKKUJA VIIDEN PÄIVÄN AJAN

Jaa
Ravintoloitsija Hans Välimäki tuo helmikuussa Pop Noodle & Sushibarin Tampereen Hämeenkadulle. Masu Asian Bistron kupeeseen sijoittuva ”Poppis” on auki 3.–7.2., jolloin Välimäki on myös itse paikalla valmistamassa annoksia. Tarjolle tulee Aasian maistuvimmat herkut: sushia, keittoa, riisiä ja nuudeleita – Hans-twistillä tietenkin.
Hans Välimäki ja Masun keittiön vuoromestari Mikko Nilosaari (vas.) seuraavat Kimmo Jylhän taidokasta työskentelyä. Kuva: Jonathan Melartin
Hans Välimäki ja Masun keittiön vuoromestari Mikko Nilosaari (vas.) seuraavat Kimmo Jylhän taidokasta työskentelyä. Kuva: Jonathan Melartin

Helmikuun ensimmäisellä viikolla Tampereelle avattavan Pop Noodle & Sushibar tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia Masun herkkuja nyt myös lounasaikaan kannustaen tutustumaan niihin kaikista erikoisimpiinkin annoksiin.

Pääpaino tulee olemaan take away -tyylisissä annoksissa, jotka sopivat niin juhliin, erilaisiin illanistujaisiin kuin toimistollekin purtavaksi. Hans Välimäen kanssa Masun pop upia tulee isännöimään ja susheja loihtimaan Suomen ensimmäisen sushiravintolan aikoinaan perustanut, sushiguruksikin nimetty Kimmo Jylhä.

- Aasian freeseimpien makujen lisäksi ”Poppikseen” tulee live-musiikkia. Masun nykyinen sijainti on huippuluokkaa ja mikäs sen iisimpää, kuin hakea töihin lounaaksi muutakin kuin sitä iänikuista huttua – vieläpä loistoseuran kokkaamana, Välimäki lohkaisee.

Ajatus Masun omasta pop upista lähti Hansilta ja ravintolapäällikkö Katja Merinen oli oitis mukana.

- Vaikka sushikulttuuri on tullut Tampereelle aikoja sitten, on kiinnostus sitä kohtaan kasvanut viime vuosina vauhdilla. Ihmiset kyselevät meiltä usein valmistusvinkkejä, ja nyt onkin loistava mahdollisuus tulla seuraamaan mestareita työssään, Merinen vinkkaa.

Jatkoa seuraa mikäli ”lapasesta lähtee”

Pop Noodle & Sushibar on tällaisenaan toteutettuna Tampereella ensimmäinen laatuaan ja jatkoa on mahdollisesti luvassa.

- Mikäli kävijätavoite ylittyy ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, tehdään pop upista myöhemmin keväällä pysyväisratkaisu. On aina kiva tehdä ja kokeilla uusia juttuja. Hauskuus piilee siinä, että itseni tuntien tuon viikon aikana homma karkaa ihan lapasesta, Välimäki naurahtaa.

Masun pop upissa arvotaan päivittäin kävijöiden kesken 50:n ja 100:n palan jättisushi-platterit ja Masun illallislahjakortteja. Lisäksi voittajien kesken arvotaan päävoittona vielä Masun 10 hlö:n sushikurssi. Pop Noodle & Sushibar on avoinna ti–la 3.–7.2. klo 11–19 (la 7.2. klo 11–17), osoitteessa Hämeenkatu 3, Tampere.

Masu Asian Bistro on osa Restamax-konsernia.

Lisätiedot:

Hans Välimäki, ravintoloitsija, puh. +358 45 6710 007
Katja Merinen, Masu Asian Bistro, ravintolapäällikkö, puh. +358 50 3644 689

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse ja Wayne's Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut:
www.ravintola.fi

Avainsanat

Kuvat

Hans Välimäki ja Masun keittiön vuoromestari Mikko Nilosaari (vas.) seuraavat Kimmo Jylhän taidokasta työskentelyä. Kuva: Jonathan Melartin
Hans Välimäki ja Masun keittiön vuoromestari Mikko Nilosaari (vas.) seuraavat Kimmo Jylhän taidokasta työskentelyä. Kuva: Jonathan Melartin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää. Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.

Restamax-yrityssivut:
www.noho.fi

Restamax-kuluttajasivut:
www.ravintola.fi

Royl Ravintoloiden sivut:
www.royalravintolat.com

Smile Henkilöstöpalvelut:
www.smilepalvelut.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme