Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Harjun nuorisotalon toimintoja siirretään tammikuusta 2020 alkaen nuorisopalveluiden muihin tiloihin

Jaa

Harjun nuorisotalon toiminta jatkaa Aleksis Kiven kadun tiloissa normaalisti vuoden 2019 loppuun asti. Tammikuusta 2020 alkaen toimintoja siirretään nuorisopalveluiden muihin tiloihin kulttuurisen nuorisotyön alueellistamisen suunnitelmien mukaisesti. Sopivia tiloja kartoitetaan parhaillaan.

Kevään 2019 aikana tutkittiin Harjun nuorisotalon kuntoa ja ilmanvaihdon toimintaa. Tutkimuksissa havaittujen puutteiden perusteella nuorisotalossa tehdään syksyn aikana huoltokorjauksia sekä tarkentavia tutkimuksia, joilla pyritään saamaan kokonaiskäsitys rakennuksen tämänhetkisestä kunnosta. Tämän jälkeen rakennuksen laajemmille korjauksille laaditaan korjaussuunnitelma ja kustannusarvio, joiden perusteella päätetään jatkotoimenpiteistä. Päätökset Harjun kiinteistön tulevasta käytöstä tehdään korjaussuunnitelman valmistumisen jälkeen lautakunnissa (kaupunkiympäristön ja kulttuurin ja vapaa-ajan lautakunnassa).

”Haluamme taata nuorille ja työntekijöille parhaalla mahdollisella tavalla toimintoja tukevan ympäristön. Muutos liittyy moneen asiaan kuten rakennuksen kuntoon ja kulttuurisen nuorisotyön laajenemiseen eri puolille Helsinkiä. Teemme parhaamme, että löydämme tilat ja viestimme niistä heti kun saamme selville”, sanoo nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, kulttuuri ja vapaa-aika
Nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatka, Puh. 09 310 71252, mikko.vatka@hel.fi
Aluepäällikkö Tiina Hörkkö, Puh. 09 310 3188, tiina.horkko@hel.fi

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristö
Sisäilma-asiantuntija Kari Vähämäki, Puh. 09 310 39884, kari.vahamaki@hel.fi
Tekninen isännöitsijä Jari Alanen, Puh. 09 310 43687, jari.alanen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kallion kirjaston pyörälähetti toimittaa kuntoiluvälineitä kotiovelle 8.7. alkaen6.7.2020 11:30:00 EESTTiedote

Helsingin kaupunginkirjasto toteuttaa kesäkampanjan, jossa pyörälähetti toimittaa kirjastosta lainattuja kuntoiluvälineitä kotiin riskiryhmiin kuuluville. Lainattavana on askelmittareita käsipainoja, nilkkapainoja, kävelysauvoja, punnerruskahvoja, pilatespalloja, tasapainotyynyjä, vastuskuminauhoja ja venyttelynauhoja. Pyörälähetti-palvelu on tarjolla 8.7.–28.8. välisen ajan.

A bike messenger from Kallio Library will be making exercise equipment home deliveries starting from 8 July6.7.2020 11:28:00 EESTPress release

Helsinki City Library is implementing a summer campaign, in which a bike messenger will be delivering exercise equipment borrowed from the library home to people at highest risk from coronavirus. Customers may borrow pedometers, dumbbells, ankle weights, walking poles, press-up handles, pilates balls, balance pads, and exercise and resistance bands. The bike messenger service is available 8 July–28 August.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme