Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Harjun nuorisotalon toimintoja siirretään tammikuusta 2020 alkaen nuorisopalveluiden muihin tiloihin

Jaa

Harjun nuorisotalon toiminta jatkaa Aleksis Kiven kadun tiloissa normaalisti vuoden 2019 loppuun asti. Tammikuusta 2020 alkaen toimintoja siirretään nuorisopalveluiden muihin tiloihin kulttuurisen nuorisotyön alueellistamisen suunnitelmien mukaisesti. Sopivia tiloja kartoitetaan parhaillaan.

Kevään 2019 aikana tutkittiin Harjun nuorisotalon kuntoa ja ilmanvaihdon toimintaa. Tutkimuksissa havaittujen puutteiden perusteella nuorisotalossa tehdään syksyn aikana huoltokorjauksia sekä tarkentavia tutkimuksia, joilla pyritään saamaan kokonaiskäsitys rakennuksen tämänhetkisestä kunnosta. Tämän jälkeen rakennuksen laajemmille korjauksille laaditaan korjaussuunnitelma ja kustannusarvio, joiden perusteella päätetään jatkotoimenpiteistä. Päätökset Harjun kiinteistön tulevasta käytöstä tehdään korjaussuunnitelman valmistumisen jälkeen lautakunnissa (kaupunkiympäristön ja kulttuurin ja vapaa-ajan lautakunnassa).

”Haluamme taata nuorille ja työntekijöille parhaalla mahdollisella tavalla toimintoja tukevan ympäristön. Muutos liittyy moneen asiaan kuten rakennuksen kuntoon ja kulttuurisen nuorisotyön laajenemiseen eri puolille Helsinkiä. Teemme parhaamme, että löydämme tilat ja viestimme niistä heti kun saamme selville”, sanoo nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, kulttuuri ja vapaa-aika
Nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatka, Puh. 09 310 71252, mikko.vatka@hel.fi
Aluepäällikkö Tiina Hörkkö, Puh. 09 310 3188, tiina.horkko@hel.fi

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristö
Sisäilma-asiantuntija Kari Vähämäki, Puh. 09 310 39884, kari.vahamaki@hel.fi
Tekninen isännöitsijä Jari Alanen, Puh. 09 310 43687, jari.alanen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Odes app Obotti använder artificiell intelligens för att hjälpa sina kunder att hitta något att läsa16.6.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

I Helsingfors centrumbibliotek Ode har man tagit i bruk en bokrekommendationsrobot, som hjälper en att hitta intressanta saker att läsa. Obotti rekommenderar litteratur ur Odes hyllor som motsvarar användarens egna unika smak. Obotti är ett exempel på försöken med artificiell intelligens som Helsingfors stad utför, genom vilka man vill förbättra servicen.

Lotta Kemppinen vuoden helsinkiläisurheilija12.6.2021 17:35:00 EEST | Tiedote

Juoksija Lotta Kemppinen on valittu vuoden helsinkiläisurheilijaksi. Kemppinen saavutti EM-hallikilpailuissa Puolan Torunissa hopeaa naisten 60 metrillä 7. maaliskuuta 2021. Kemppinen paransi talven aikana 60 metrin Suomen ennätystä kahdesti, ja matkan SE kirjataan tällä hetkellä lukemiin 7,16, jonka Kemppinen juoksi 20. helmikuuta 2021. Kauden tulosten perusteella Kemppinen sai myös kisapaikan Tokion olympialaisiin. Hänen edustamansa seura on helsinkiläinen HIFK-Friidrott rf.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme