Hartela

Hartela myi Porvoon Taidetehtaan liiketiloja EVLIlle

Jaa

Hartela Etelä-Suomi Oy myi erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotolle KOY Taidetehtaankatu 4 -kohteen Porvoossa. Kiinteistö sijaitsee kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehtaan yhteydessä olevan Kauppakujan länsipuolella. Vuokralaisina ovat mm. Porvoon kaupunki, Hennes & Mauritz, Stadium, Vero Moda ja Hemtex.

Hartelan kehittämä ja rakentama kiinteistö valmistui vuonna 2012 täydentäen Porvoon länsirannalle luodun Taidetehtaan elämäntapakeskuksen tarjontaa muoti- ja palveluliikkeillä sekä Porvoon kaupungin perhekeskuksen palveluilla.

Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto sijoittaa varansa Suomessa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin. Rahaston kiinteistökohteiden käyttötarkoituksia voivat olla mm. liiketilat, kaupalliset kiinteistöt, toimistot, majoitustoiminta, palvelutoiminta ja teollisuus.

”Taidetehtaankadun kiinteistön hankinta tukee hyvin rahaston strategiaa muodostaa vahvaa kassavirtaa tuottava, maantieteellisesti ja vuokralaisittain hajautettu kiinteistöportfolio” kertoo rahaston salkunhoitaja Heidi Launo.

Hartela on rakentanut pitkäjänteisesti Taidetehtaan alueelle Porvoon kaupungin visioiden mukaisesti vuodesta 2010 alkaen. Eläväinen Taidetehdas tuo kulttuurikaupunki Porvooseen muuntautuvan tapahtumien talon, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Taidetehtaan ympäristö täydentyy lähivuosina myös isolla päivittäistavarakaupalla ja hotellilla.

Tämä kiinteistökauppa on meille Hartelassa ilahduttava uutinen ja kertoo kulttuurikaupunki Porvoon vetovoimasta. Taidetehtaan Kauppakujalla yhdistyvät kannattavasti kulttuuri ja palvelut Tästä on hyvä jatkaa alueen kehittämistä”, kertoo Hartela Etelä-Suomi Oy:n varatoimitusjohtaja Tapio Rantanen.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varatoimitusjohtaja Tapio Rantanen, Hartela Etelä-Suomi Oy, p. 050 516 5292

Salkunhoitaja Heidi Launo, EVLI-Rahastoyhtiö Oy, p. 040 708 9519

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. 76-vuotias, suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme