Hartela

Hartela rakentaa ICECAPITALille 250 asuntoa pääkaupunkiseudulle

Jaa

Hartela rakentaa ICECAPITALille tämän ja ensi vuoden aikana yli 250 asuntoa pääkaupunkiseudulle.

Havainnekuva tulevista asuntokohteista.
Havainnekuva tulevista asuntokohteista.

Hartela ja ICECAPITAL Housing Fund V Ky ovat kesä- ja elokuussa solmineet esisopimukset yli 250 asunnon toteuttamisesta eri puolille pääkaupunkiseutua. Kohteita on yhteensä viisi ja ne toteutetaan Espooseen, Helsinkiin ja Tuusulaan. Ensimmäinen kohde aloitetaan tänä vuonna ja loput vuonna 2021.

”Nämä sopimukset jatkavat osapuolien luottamuksellista yhteistyötä. Olemme toteuttaneet ICECAPITALille useita asuntohankkeita viime vuosien aikana ja parhaillaankin on useampi kohde rakenteilla. Yhteistyö on ollut sujuvaa eikä ole syytä epäillä, että nämä hankkeet olisivat poikkeus.” toteaa Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho.

Myös ICECAPITAL REAM Oy:n sijoitusjohtaja Mikko Suominen on ollut tyytyväinen yritysten väliseen yhteistyöhön: ”Olemme iloisia voidessamme jatkaa erinomaista yhteistyötämme Hartelan kanssa. Uudet rakennettavat asunnot soveltuvat rahastomme strategiaan erinomaisesti ja täydentävät osaltaan asuntotarjontaamme.”

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimimme Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Oulun seudulla. Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin.

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on 2019 perustettu kiinteistöpääomarahasto. Rahaston kokonaissijoituskapasiteetti on noin 440 miljoonaa euroa ja rahasto on sijoitettu täyteen. Rahasto on sijoittanut varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääosin Helsingin seudulla.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Matti Aho, Hartela Etelä-Suomi Oy, p. 050 380 9983

Sijoitusjohtaja Mikko Suominen, ICECAPITAL REAM Oy, p 040 504 0915

Kuvat

Havainnekuva tulevista asuntokohteista.
Havainnekuva tulevista asuntokohteista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää yli 500 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme