Hartela

Hartela toteuttaa kolme A-energialuokan asuintaloa TVT Asunnoille Turkuun

Jaa
Hartela Länsi-Suomi rakentaa kolme asuinkerrostaloa KVR-urakkana Turun kehittyvään Mäntymäkeen. Nyt käynnistyvä hanke täydentää Hartelan aikaisemmin Mäntymäen kortteliin toteuttamaa asuntokantaa.

Kohteeseen tulee yhteensä 180 modernia ja viihtyisää vuokrakotia yksiöistä viisiöihin. Taloista E ja F ovat kahdeksankerroksisia ja talo G 12-kerroksinen. F- ja G-talojen yhteyteen rakennetaan myös kaksikerroksiset autohallit. Korkeimman talon ylimpään kerrokseen toteutetaan taloyhtiön käyttöön saunaosasto oleskelutiloineen. Kohteen sijainti pientalomiljöön naapurissa lähellä keskustan palveluita tekee asumisesta helppoa ja luonnonläheistä.

Rakentaminen alkoi maanrakennustöillä maaliskuun 2023 lopussa. Kohde valmistuu vaiheittain siten, että viimeiset talot luovutetaan keväällä 2025. Hankkeen kokonaisala autohalleineen on 15 822 brm2.

”Mäntymäki on houkutteleva paikka asumiselle erityisesti sijainniltaan, vehreydellään ja hyvillä palveluillaan. On hienoa, että pääsemme jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötä TVT Asuntojen kanssa ja viimeistelemään alueen nyt rakennettavilla nykyaikaisilla, energiatehokkailla ja viihtyisillä vuokrakodeilla”, sanoo Hartela Länsi-Suomen tuotantojohtaja Tuomas Jääskeläinen.

”Minusta on mahtavaa suunnitella ja toteuttaa uusia koteja TVT:n asukkaille. Kaupunkiin rakentuu uusi kaupunkikuvallisesti hieno asuinalue, jossa vanhaa asuntokantaa korvataan ajanmukaisella asumisella. Odotan mielenkiinnolla, miten uudet asukkaat ottavat Mäntymäen kodit omakseen ja millainen identiteetti alueelle muodostuu”, kertoo TVT Asunnot Oy:n kehittämispäällikkö Johannes Malmi.

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11 000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

Kuva: Arkkitehtitoimisto Ajak Oy

Yhteyshenkilöt

tuotantojohtaja Tuomas Jääskeläinen, Hartela Länsi-Suomi Oy, tuomas.jaaskelainen@hartela.fi, 050 4438 144


kehittämispäällikkö Johannes Malmi, TVT Asunnot Oy, johannes.malmi@tvt.fi, 040 0363 011

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 550 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme