Hartela

Hartela-yhtiöt Oy:n hallitusta on täydennetty

Jaa
Hartela-yhtiöiden hallitukseen on nimitetty 1.1.2023 alkaen uusina jäseninä Timo Vikström (54, insinööri YAMK, eMBA) ja Sanna Karvonen (45, KTM).

Timo Vikström on Kreate Group Oyj:n toimitusjohtaja. Ennen Kreatea hän on työskennellyt yrityssuunnittelusta vastaavana johtajana Destia Oy:ssa ja sitä ennen erilaisissa tehtävissä Lemminkäinen Group Oyj:n palveluksessa. Timo Vikström toimii myös Rakennusteollisuus RT:n hallituksen puheenjohtajana vuoden 2023 alusta alkaen.

Sanna Karvonen on Destia Oy:n talous- ja rahoitusjohtaja. Ennen Destiaa hän on toiminut YIT Oyj:ssä Toimitilat ja Infra -segmentin sekä Infraprojektit-segmentin talousjohtajan tehtävissä. Karvonen on työskennellyt myös pitkään ABB Oy:ssä monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä.

Hartela-yhtiöt Oy:n hallituksen kokoonpano 1.1.2023 alkaen on Kari Heinistö (puheenjohtaja), Maarit Hartela-Varkki, Hanna Hartela, Heikki Hartela, Petri Olkinuora, Antti Peltoniemi, Timo Vikström ja Sanna Karvonen. 

Yhteyshenkilöt

Hartela-yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Kari Heinistö 0400 530830

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 550 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme