Restel OyRestel OyRestel Oy

Hartwall Areenan uuden kokouskeskuksen nimeksi Restel Food&Events Meeting Center

Jaa

Monipuolinen ja moderni Harwall Areenan uusi kokouskeskus vaihtaa nimensä Restel Food&Events Meeting Centeriksi. Mukautuvat tilat ja palvelut sopivat erinomaisesti niin juhliin kuin erilaisiin kokouksiin.

Monipuolinen ja moderni Harwall Areenan uusi kokouskeskus vaihtaa nimensä Restel Food&Events Meeting Centeriksi. Mukautuvat tilat ja palvelut sopivat erinomaisesti niin juhliin kuin erilaisiin kokouksiin.

Restel Food&Events Meeting Center on tunnettu kahdeksan vuoden ajan Niemi Center -nimellä. Vaikka kokouskeskuksen nimi vaihtuu, palvelutaso säilyy vähintään yhtä hyvänä kuin aiemmin. Eri tapahtumien mukaisesti mukautuvat tilat ovat käytettävissä yleisötapahtumissa, mutta myös tapahtumien ulkopuolisina päivinä.

Hyvin toimivat tilat ja maittavat tarjoilut järjestyvät yhtä lailla pienemmän porukan rentoon illalliseen ennen lätkämatsia kuin satojen henkilöiden kokouksiin.

Restel Food&Events Meeting Centerissä viihtyy varmasti, sillä se palvelee kävijöitä aina tapahtuman luonteen mukaisesti. Onnistuneen illan varmistaa näppärä siirtyminen katsomoihin ilman jonottamista ja turhia mutkia.

Herkullinen alkusoitto konsertti-iltaan pre-show dinnerillä

Food&Events Meeting Centerin alakerrassa palvelee Food&Events Ravintola, jonka ovet aukeavat katetun pöydän ääreen kaksi tuntia ennen konserttien alkua.

Tämä on loistava tapa aloittaa ilta stressittä, sillä ruokailun jälkeen illan pääsee aloittamaan sujuvasti siirtymällä omalle paikalleen Hartwall Areenan sisäkautta. Näin Food&Events Meeting Centerin asiakkaat välttyvät Hartwall Areenan ulkopuolelle suosittujen konserttien aikana helposti muodostuvilta jonoilta ja ruuhkilta.

Pistetään peli-ilta käyntiin Hockey Dinnerillä

Kun kaukalossa on luvassa hyvä matsi, kannattaa illasta ottaa kaikki irti. Paras tapa valmistautua Jokereiden otteluihin on nauttia herkullisesta Hockey Dinneristä vaihtuvine menuineen ja lautastarjoiluineen.

Hockey Dinner avautuu kaksi tuntia ennen pelin alkua, joten iltaan ehtii saamaan hyvän startin. 

Yhteystiedot

Restel Food&Events Meeting Center
(Hartwall Arena)
Veturitie 13
00240 Helsinki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Nyberg, ravintolatoimenjohtaja
Hartwall Arena ravintolat, Restel Ravintolat Oy
Areenankuja 1
00240 Helsinki
+358 (0) 50 540 0220 | anne.nyberg@restel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Restel Oy

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet avaa ravintolan kauppakeskus Duossa10.12.2020 09:00:00 EETTiedote

Rax Pizzabuffet avataan Tampereen Hervannassa sijaitsevassa kauppakeskus Duossa 11.3.2021. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa ja ravintolassa on 86 asiakaspaikkaa. Ravintolaan voi tulla kauppakeskuksesta tai oman sisäänkäynnin kautta Hervannan valtaväylän puolelta. Rax Pizzabuffet palvelee buffetilla ja Rax KotiBox -menulla. KotiBoxin tuotteet valmistetaan keittiössä tilauksesta ja annoksia kuljettaa kotiinkuljetuksella Wolt ja Foodora.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme