Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Häslinki City Börger – nuorten tekemä makasiiniohjelma aloittaa Helsinki-kanavalla 19.6.

Jaa

Häslinki City Börger on uusi nuorten tekemä makasiiniohjelma nuorille. Ohjelma käsittelee raikkaalla tavalla Helsinkiä, uutta musiikkia ja muuta kulttuuria sekä Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen toimintaa.


Ohjelman toimittajat ovat 17-vuotiaat lukiolaiset Helka Indrén, Oliver Prusskij, Minni Rönnberg ja Vera Timmerbacka. He tekevät tutkimusretkiä Helsingin vähemmän tunnettuihin paikkoihin ja tuttuihinkin kohteisiin omalla otteellaan. Toimituksen ”Taidon tarpeessa” -tutoriaalit esittelevät vähän tärähtäneitä, mutta elämää helpottavia niksejä.
Joka ohjelmassa nähdään myös nuorten artistien musiikkivideoita ja esityksiä, mm. Goodboys, NO!, Katumankeli, Vihaiset tytöt, Kieran Atticus ja taikuri Uljas Eemeli.

Lisäksi ohjelmassa tutustutaan Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen toimintoihin ja tapahtumiin. Pääsemme tutustumaan esimerkiksi jalkautuvaan nuorisotyöhön, Kumpulan koulukasvipuutarhaan, nuorten kesätöihin ja Vartiosaaren saarigalleriaan.

Ohjelma starttaa 19.6. ja uusi jakso nähdään joka perjantai klo 15 Helsinki-kanavalla. Jaksot ovat nähtävissä myös youtubessa. HCB-somekanavissa julkaistaan bonusmateriaalia ja muuta hauskaa.

Ohjelman tuotannosta vastaa Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen tapahtumayksikkö.


Katso ohjelman teaser: https://youtu.be/eK3v-PzRR2o 

Häslinki City Börger somessa:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbzUqp43UqYPxrcxsNnGjzg/
Instagram:https://www.instagram.com/haslinkicityborgeri/
Facebook: www.facebook.com/haslinkicityborger

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuottaja Jenni Matikainen
Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen tapahtumayksikkö
jenni.matikainen@hel.fi
040 3347443

Tuottaja Janne Friman
Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen tapahtumayksikkö
janne.friman@hel.fi
050 559 1798

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme