Hämeen ELY-keskus

Hattelmalan risteyssiltojen korjaustyöt toteutetaan kevään ja kesän 2023 aikana Hämeenlinnassa

Jaa
ELY-keskus korjauttaa Hattelmalan risteyssillat A (U-2819) ja B (U-2820) Hämeenlinnassa kevään ja kesän 2023 aikana.
Karttakuva kohteesta.
Karttakuva kohteesta.

Sillat sijaitsevat Hämeenlinnassa kohdassa, missä Valtatie 3 ylittää Valtatie 10:n. Korjattavat kohteet ovat liittymäsilta Helsingistä Turun suuntaan sekä silta Helsingistä Tampereen suuntaan. Liikenne Helsingistä Turun suuntaan ohjataan kiertotielle liittymäsillan korjaustyön ajaksi. Työmaa ei aiheuta liikennehäiriötä Helsingin suuntaan kulkeville.

Työt kohteessa alkavat 16.5.2023. Liikennejärjestelyt muuttuvat kohteessa korjaustyön ajaksi alkaen 15.5.-16.5.2023 välisenä yönä. Valtatien 10 nopeusrajoitus lasketaan 70 km/h → 50 km/h.

Työt valmistuvat syksyn 2023 aikana.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
Terhi Siltanen, ELY-keskus,
0295 021 348


Pääurakoitsijana toimii:
MPV-Infrarakenne Oy
Mikko Hartikka, 040 152 6046

Kuvat

Karttakuva kohteesta.
Karttakuva kohteesta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme