Espoon kaupunki - Esbo stad

Haukilahden monitoimitalon nuorisotoiminta jatkuu

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta päätti, että avoin nuorisotoiminta Haukilahden monitoimitalossa jatkuu.

Haukilahden monitoimitalolle ei ole syntynyt tavoitellun mukaista ja laajuista nuorisotoimintaa. Nuorisopalvelut esitti toiminnan lopettamista, jotta henkilökuntaa saataisiin vilkkaammille tiloille. Kävijämäärä on pysynyt Haukilahdessa vähäisenä verrattuna Espoon muihin nuorisotiloihin ja painottunut alakouluikäisiin.

-Näemme nuoristoiminnan jatkumisen Haukilahden monitoimitalossa tärkeänä kunnes kovasti kasvavaan Niittykumpuun saadaan korvaava tila, sanoo liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen

-Toiminnan lopettaminen olisi ollut liian lopullista etenkin kun saimme yhteydenottoja nuorilta, jotka halusivat toiminnan jatkuvan. Haluamme antaa vielä talolle mahdollisuuden ja toivomme nuorten löytävän monipuolisen paikan.

Haukilahden monitoimitilassa voi tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä, pleikkaria, surffailla netissä, askarrella ja kokkailla. Talosta löytyy myös bänditilat.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com Nuorisopalvelupäällikkö Merja Nordling, puh 043 824 7060, merja.nordling@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoonlahden terveysasemajärjestelyt selvityksessä1.7.2020 15:30:12 EESTTiedote

Espoonlahden terveysasemalla sattui 13.4. vesivahinko, jonka jälkeen tilat ovat olleet pois käytöstä. Rakennus on saavuttamassa peruskorjausiän ja vesivahingosta johtuen Tilapalvelut selvittää mahdollisuutta aikaistaa peruskorjausta. Väistötiloja ja vaihtoehtoisia ratkaisuja on etsitty ja järjestetty siten, että asukkaat saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman vaivattomasti ja työntekijöillä on turvalliset ja terveelliset työskentelytilat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme