Espoon kaupunki - Esbo stad

Haukilahden monitoimitalon nuorisotoiminta jatkuu

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta päätti, että avoin nuorisotoiminta Haukilahden monitoimitalossa jatkuu.

Haukilahden monitoimitalolle ei ole syntynyt tavoitellun mukaista ja laajuista nuorisotoimintaa. Nuorisopalvelut esitti toiminnan lopettamista, jotta henkilökuntaa saataisiin vilkkaammille tiloille. Kävijämäärä on pysynyt Haukilahdessa vähäisenä verrattuna Espoon muihin nuorisotiloihin ja painottunut alakouluikäisiin.

-Näemme nuoristoiminnan jatkumisen Haukilahden monitoimitalossa tärkeänä kunnes kovasti kasvavaan Niittykumpuun saadaan korvaava tila, sanoo liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen

-Toiminnan lopettaminen olisi ollut liian lopullista etenkin kun saimme yhteydenottoja nuorilta, jotka halusivat toiminnan jatkuvan. Haluamme antaa vielä talolle mahdollisuuden ja toivomme nuorten löytävän monipuolisen paikan.

Haukilahden monitoimitilassa voi tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä, pleikkaria, surffailla netissä, askarrella ja kokkailla. Talosta löytyy myös bänditilat.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com Nuorisopalvelupäällikkö Merja Nordling, puh 043 824 7060, merja.nordling@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Ison Omenan palvelutorin asiakasmäärä kohosi yli 1,5 miljoonaan23.1.2020 13:58:44 EETTiedote

Ison Omenan palvelutori saavutti vuonna 2019 jälleen uuden kävijäennätyksen. Palvelutorilla tilastoitiin yhteensä 1 546 133 asiakaskäyntiä. Kasvua edellisvuoteen oli noin kuusi prosenttia. Palvelutorin asiakaskäyntimäärä on kasvanut koko ajan siitä lähtien, kun se avattiin elokuussa 2016. Arkipäivisin Palvelutorilla vierailee jopa 5 000–6 000, viikonloppuisin keskimäärin 2 000 asiakasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme