STT Viestintäpalvelut

Heidi Ekdahl STT Viestintäpalveluiden liiketoimintapäälliköksi

Jaa

YTM Heidi Ekdahl on nimitetty STT Viestintäpalveluiden liiketoimintapäälliköksi 1.11.2016 alkaen.

Heidi Ekdahl STT Viestintäpalvelut
Heidi Ekdahl STT Viestintäpalvelut

Ekdahl on monipuolinen mediaviestinnän osaaja, joka on aiemmin toiminut STT:ssä mm. media-analyytikkona, tuottajana ja uutistoimittajana. Tällä hetkellä Ekdahl viimeistelee MBA-tutkintoaan Aalto EE:ssä.

Tiedotejakelupalvelustaan tunnettu STT Viestintäpalvelut tulee Ekdahlin johdolla jatkossa keskittymään entistä vahvemmin viestinnän suunnittelun ja ennakoinnin asiantuntijapalveluihin.

”Tarjoamme yrityksille ja organisaatiolle näkemystä viestinnän tueksi viestinnän ennakoinnissa, suunnittelussa ja näkyvyyden lisäämisessä. Tuomme lähiaikoina markkinoille palvelun, joka auttaa viestinnän oikeassa ajoituksessa”, Ekdahl sanoo.

Ekdahl luottaa tiedotejakelun asemaan osana tehokasta mediaviestintää.

”Hyvin tehdyllä ja oikein ajoitetulla tiedotteella on entistä paremmat mahdollisuudet ylittää uutiskynnys. Me autamme asiakkaitamme tunnistamaan ne seikat, jotka näkyvyyden saavuttamiseksi ovat keskeisiä”.

Ekdahlin edeltäjä Mika Roman siirtyi Retriever Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi.

Yhteyshenkilöt

Heidi Ekdahl, liiketoimintapäällikkö,
STT Viestintäpalvelut, 050 354 0088, heidi.ekdahl@stt.fi

Mika Pettersson, vastaava päätoimittaja,
toimitusjohtaja, STT, 040 507 8803, mika.pettersson@stt.fi

Kuvat

Heidi Ekdahl STT Viestintäpalvelut
Heidi Ekdahl STT Viestintäpalvelut
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT Viestintäpalvelut
STT Viestintäpalvelut
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

(09) 6958 1286http://www.viestintapalvelut.fi

STT Viestintäpalvelut tarjoaa viestinnän ammattilaisille mediaviestinnän palveluita kuten eri kohderyhmät tavoittavaa tiedotejakelua, tiedoteseurantaa ja -analytiikkaa sekä uutishuoneratkaisuja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT Viestintäpalvelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme