Stadion-säätiö

Helen Olympiastadionin kumppaniksi – tavoitteena stadionin energiatehokkuuden parantaminen

Jaa

Stadion-säätiö haluaa optimoida Olympiastadionin energiatehokkuuden, ja Helen tarjoaa ratkaisut energiatehokkuuden parantamiseen. Stadion-säätiö ja Helen allekirjoittivat yhteistyösopimuksen energia- ja markkinointiyhteistyöstä.

Suomen suurin tapahtuma-areena Helsingin Olympiastadion valmistautuu ovien avautumiseen vuonna 2020. Uudistamisen yhteydessä stadionin talotekniikka uusitaan kokonaisuudessaan ja käyttöön otetaan uusia ympäristö- ja energiaystävällisiä ratkaisuja.

Olympiastadion lämpiää Helenin kaukolämmöllä ja viilenee kaukojäähdytyksellä, jonka avulla hukkalämpö kierrätetään takaisin kaukolämpöverkkoon. Stadionin nurmen lämmitys vaihtuu uudistamisen yhteydessä aikaisemmin käytetystä sähköstä kaukolämmitteiseksi.

Osana yhteistyötä Olympiastadionin katolle suunnitellaan aurinkovoimalaa, jonka paneelit ovat Helenistä vuokrattavia nimikkopaneeleja. Uudistamisen yhteydessä Helen toimittaa stadionille lisäksi sähköautojen latauspisteet. Latauspisteet tukevat Olympiastadionin ja Helenin yhteiskuntavastuun kestävää kehitystä tavoitteena ilmastonmuutoksen hillitseminen sekä ympäristömyönteisen autoilun edistäminen.

”On hienoa olla mukana mahdollistamassa Olympiastadionin uutta aikakautta. Toimittamillamme ratkaisuilla, kuten aurinkovoimalalla, sähköautojen latauspisteillä, kaukolämmöllä ja kaukojäähdytyksellä voimme edistää stadionin vastuullisuustavoitteita”, sanoo Helenin markkinointi- ja viestintäjohtaja Sohvi Salmelin.

”Iloitsemme, että Helen on mukana Olympiastadionin uudella aikakaudella. Yhteistyön tavoitteena on stadionin energiatehokkuuden optimointi. Markkinointikumppanuuden osalta Helenillä on toimialallaan markkinoinnillinen yksinoikeus stadionin tuotemerkin, tunnusten ja oikeuksien käyttöön”, kertoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.

Lisätietoja:

Helen

Sohvi Salmelin,

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

+358 (0)40 8301168

Stadion-säätiö

Marju Paju

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

+358 (0)40 5138452

Helen Oy

Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Meillä on yli 450 000 asiakasta eri puolilla Suomea, katamme kaukolämmöllä yli 90 % Helsingin lämmitystarpeesta ja laajennamme energiatehokasta kaukojäähdytystä Helsingissä. Kehitämme yhä ympäristöystävällisempiä ja innovatiivisempia ratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen ilmastoneutraalius. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa.

www.helen.fi

twitter.com/energiahelen

https://www.facebook.com/energiahelen

https://www.instagram.com/energiahelen/

https://www.youtube.com/user/helsinginenergia

Yhteyshenkilöt

Marju Paju
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Olympiastadion
Stadion-säätiö
marju.paju(at)stadion.fi
040-5138452

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Pasilanraitio 9B
00240 Helsinki

http://www.stadion.fi

www.stadion.fi

twitter.com/stadionhelsinki

facebook.com/olympiastadion.helsinki

instagram.com/olympiastadionhelsinki

youtube.com/Olympiastadion Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme