Helena Sauramo Delta Auton toimitusjohtajaksi

Jaa

Yhtiö panostaa asiakaskokemukseen.

Delta Auto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön talousjohtaja Helena Sauramo, KTM, 37. Hän ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Pekka Ryynälän jäädessä eläkkeelle. Siirtymävaiheessa Ryynälä jatkaa yhtiössä hallituksen neuvonantajana alkuvuoden ajan.

”Delta-konserni on viime vuosina käynyt läpi menestyksekkään rakennemuutoksen”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Pättiniemi. ”Pekka Ryynälä on tehnyt erinomaista työtä erityisesti palveluverkostomme kehittämisessä. Kiitämme häntä lämpimästi ja toivotamme hänelle erinomaisia, hyvin ansaittuja eläkepäiviä.”

Uuden toimitusjohtajan kanssa Delta Auto Oy keskittyy asiakaskeskeisen kulttuurin vahvistamiseen ja monikanavaiseen asiakaspalveluun.

”Panostamme voimakkaasti asiakaskeskeisyyteen ja -tyytyväisyyteen”, Sauramo sanoo. ”Tärkeä osa tätä työtä on digitaalisen asiakaspolun kehittäminen. Onnistuaksemme meidän tulee kyetä luomaan poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri. Tämä kehityssuunta antaa työllemme merkityksen asiakkaiden luottokumppanina.”

Helena Sauramo on ollut Delta-konsernin palveluksessa maahantuonnin ja vähittäiskaupan eri tehtävissä vuodesta 2010.

”Delta Auto jää hyvin käsiin”, sanoo Pekka Ryynälä. ”On hienoa, että uusi johtaja nousee yhtiön omista riveistä. Olimme hallituksen kanssa yhtä mieltä siitä, että Helena on oikea ihminen jatkamaan yhtiön kehitystarinaa yhdessä loistavan henkilöstömme kanssa.”

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilö / lisätietojen antaja:

Helena Sauramo, toimitusjohtaja, Delta Auto Oy,
helena.sauramo@delta.fi, 044 069 7071

TAI

Pekka Pättiniemi, hallituksen puheenjohtaja, Delta Auto Oy,
pekka.pattiniemi@delta.fi, 050 1924

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Delta Auto OyDelta Auto Oy on Suomen suurin Kia- ja Mitsubishi-jälleenmyyjä sekä Mazdan ja Opelin edustaja. Yhtiö on myös yksi Suomen merkittävimmistä käytettyjen autojen myyjistä. Delta Autolla on 15 toimipaikkaa ympäri Suomen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 300 miljoonaa euroa. Delta Auto työllistää noin 330 työntekijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.