Rud Pedersen Public Affairs

Heljä Misukka neuvonantajaksi Rud Pedersenille

Jaa

Yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon ja päättäjävaikuttamiseen keskittynyt konsulttitoimisto Rud Pedersen Public Affairs vahvistaa koulutuspolitiikan ja muutosjohtajuuden osaamista, kun Heljä Misukka aloittaa yrityksessä vanhempana neuvonantajana 1.2.2022.

Heljä Misukka neuvonantajaksi Rud Pedersenille Kuva: Maria Kalmi
Heljä Misukka neuvonantajaksi Rud Pedersenille Kuva: Maria Kalmi

Misukka on koulutuspolitiikan ja opetusalan tunnettu johtaja, asiantuntija ja vaikuttaja toimittuaan viimeiset 11 vuotta Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n koulutusjohtajana. Lisäksi Misukka on vaikuttajaviestinnän vahva ammattilainen: hän on verkostoitunut laajasti suomalaiseen yhteiskuntaan niin päättäjiin, virkamiehiin, toimittajiin kuin järjestöihinkin.

“Kuntien tulot vähenevät merkittävästi sote-tehtävien siirtyessä hyvinvointialueille. Selvästi suurimmaksi tehtäväalueeksi jää varhaiskasvatus ja perusopetus. Kuntien on etsittävä vastauksia monenlaisiin haasteisiin, kuten koronan jäljistä selviämiseen, henkilöstön saatavuuteen, ikärakenteen muutokseen sekä yhdenvertaisten, laadukkaiden palvelujen tuottamiseen”, Misukka kuvailee.

Misukka toimi valtiosihteerinä opetus- ja kulttuuriministeriössä Vanhasen II:n ja Kiviniemen hallitusten aikana 2007–2011. Hän on myös toiminut mm. kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä, 12 vuotta Espoon kaupunginvaltuutettuna ja elinkeinopoliittisena asiantuntijana Elinkeinoelämän Keskusliiton Yksityisen opetusalan liitossa (nyk. Sivistystyönantajat).

Misukka on myös vakuuttava esiintyjä, kouluttaja ja keskustelija: hän on mm. juontanut useita tilaisuuksia tapahtumissa, messuilla ja Suomi Areenassa.

”Yhteiskuntasuhteiden konsultoinnissa on selkeä tarve Heljä Misukan monipuoliselle ja laaja-alaiselle osaamiselle. Yhteiskunnalliset kysymykset ovat koko ajan monimutkaisempia ja asiakkaamme tarvitsevat perehtyneitä tulkkeja, jotka pystyvät erottamaan olennaiset asiat epäolennaisista. Muutos on mahdollisuus ainoastaan sille, joka ottaa siitä kiinni", kommentoi Rud Pedersen Public Affairsin toimitusjohtaja Susanna Korpivaara.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Heljä Misukka, helja@lovedu.fi, +358 50 528 6682
Susanna Korpivaara, susanna.korpivaara@rudpedersen.com, +358 400 322 432

Kuvat

Heljä Misukka neuvonantajaksi Rud Pedersenille Kuva: Maria Kalmi
Heljä Misukka neuvonantajaksi Rud Pedersenille Kuva: Maria Kalmi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rud Pedersen Public Affairs
Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki

https://www.rudpedersen.com/

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on noin 350 asiantuntijan voimin kymmenessä maassa toimiva eurooppalainen konsulttiryhmä. Rud Pedersen Public Affairs keskittyy yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja päättäjäviestintään. Tytäryhtiö King Street täydentää palveluvalikoimaa viestinnässä ja strategiakonsultoinnissa. Palvelemme yrityksiä, julkisyhteisöjä ja organisaatiota. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä toimijoita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme