Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Heljä Misukka vaihtaa OAJ:n koulutusjohtajan tehtävät yrittäjyyteen

Jaa

Koulutusjohtaja Heljä Misukka siirtyy OAJ:n palveluksesta uudelle uralle ja ryhtyy koulutusalan konsultiksi ja yrittäjäksi. Hän kertoo, että ajatus uudesta suunnasta kypsyi korona-aikana.

Heljä Misukka kertoo toteuttavansa pitkäaikaisen suuren unelmansa ja ryhtyvänsä yrittäjäksi.

- Minulle on kertynyt yli 30 vuoden ajalta työelämässä ja lukuisissa luottamustehtävissä rautaista kokemusta johtamisesta, vaikuttamisesta ja ratkaisujen etsimisestä yhteiskunnallisiin haasteisiin.

- Kokemukseni erilaisilla avainpaikoilla on lujittanut näkemystäni siitä, että jokaisen lapsen ja nuoren on tärkeää saada laadukasta varhaiskasvatusta ja koulutusta maamme kaikissa kunnissa. Se on sekä yksilön että kansakunnan hyvinvoinnin ja menestyksen tae, Misukka vakuuttaa.

- Työni OAJ:ssa päättyy helmikuussa, mutta vien vastakin samaa sanomaa eteenpäin. Nyt pystyn yhdistämään siihen yrittäjän vapauden ja pääsen samalla oppimaan ja näkemään, mitä yrittäjyys käytännössä tarkoittaa. Olen kokenut työskentelyn OAJ:ssa hyvin merkittävänä, sillä jos opettajilla on hyvät työskentelyolosuhteet, se heijastuu oppijoille laadukkaana opetuksena.

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen kiittää Heljä Misukkaa ansiokkaasta työstä jäsenten sekä koulutuksen ja varhaiskasvatuksen hyväksi.

– OAJ:n yhteiskunnallinen painoarvo ja vaikuttavuus on lisääntynyt, ja se on tärkeältä osin Misukan aktiivisen koulutuspoliittisen vaikuttamistyön tulosta. Kiitän häntä koko OAJ:n puolesta ja toivotan lämpimästi onnea uudelle työuralle, Luukkainen toteaa.

Pitkän linjan koulutusvaikuttajana tunnettu Misukka on toiminut OAJ:n koulutusjohtajana vuodesta 2011. Hän on toiminut mm. opetusministeri Sarkomaan ja opetusministeri Virkkusen valtiosihteerinä sekä koulutus- ja sivistyskysymyksiin keskittyneenä kuntapäättäjänä Espoossa. Misukka on tällä hetkellä myös korkeakoulutettujen keskusjärjestön Akavan 1. varapuheenjohtaja.

Videolla Heljä Misukka kertoo uusista uratuulistaan. Katso video täältä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme