Turun Osuuskauppa

Helpompaa arkea ja parempia palveluja - Auranlaaksoon uusi 24 h S-market loppuvuodesta

Jaa

Turun Osuuskauppa avaa loppuvuodesta uuden ympärivuorokauden palvelevan S-marketin Auranlaaksoon entiseen ABC Auranlaakson kiinteistöön.

- Asiakkaat ovat odottaneet kauppaa Auranlaaksoon ja nyt pääsemme vastaamaan tähän toiveeseen. Uusi, edullisen hintatason tarjoava ja ympärivuorokauden palveleva S-market lounaskahviloineen ja ruoan verkkokaupan noutopisteineen avataan suunnitelmiemme mukaan marraskuun lopussa. Rakennuslupahakemus on jätetty ja toivomme, että pääsemme aloittamaan uudistustyöt mahdollisimman pian. Auranlaakson S-marketin investointi kohoaa kokonaisuudessaan noin 2,6 miljoonaan euroon, kertoo marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Junttila Turun Osuuskaupasta.

Turun Osuuskauppa on investoinut viimeisen viiden vuoden aikana Varsinais-Suomessa palvelujen ja verkoston parantamiseen yhteensä yli 180 miljoonaa euroa. Investoinnit palveluiden parantamiseen ja sitä kautta myös alueen elinvoimaisuuden kehittämiseksi jatkuvat myös tulevina vuosina. Parhaillaankin Turun alueella on käynnissä useita Turun Osuuskaupan market-uudistuksia; muun muassa S-market Wiklund Herkussa, Food Market Herkussa sekä Prisma Tampereentiellä alkaa lähikuukausina isot uudistustyöt. Lisäksi Turun Linnakaupunkiin satama-alueelle rakennetaan täysin uusi Sale-myymälä ja Sale Laivurinkadun uudistus valmistui viime viikolla.

- Tavoitteenamme on palveluita parantamalla helpottaa asiakasomistajien arkea ja lisätä hyötyä omasta kaupasta, ja sen eteen teemme nyt päämäärätietoisesti töitä. Myymäläuudistukset ja uudet kauppapaikat ovat yksi osa tätä tekemistä, mutta yhtä lailla panostamme herkeämättä toimipaikkojen hyvään kuntoon, edulliseen hintatasoon, kattaviin valikoimiin sekä oheispalveluihin, laajoihin aukioloihin ja asiakaspalveluun, Junttila summaa.

Auranlaaksoon monipuolinen palvelutarjonta

S-market Auranlaakson palvelutarjontaa täydentämään on suunniteltu lounaskahvila, pikakassat, palveleva ruokatori sekä ruoan verkkokaupan 24 h noutopiste, joka tuo Prisman valikoimat asiakkaiden ulottuville. Lisäksi tontilla säilyvät tutut ABC kylmäasema sekä ABC CarWash.

S-market rakennetaan olemassa olevaan rakennukseen, joka uudistetaan ja sen tekniikka päivitetään nykyaikaan.

- Uusi myymälä on uuden S-market konseptin mukainen ja luonnollisesti energiapihi. Energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä kehitetään luopumalla öljylämmityksestä ja tuomalla myymälään ovelliset kylmäkalusteet. Kauppa saa myös oman, uuden ja energiatehokkaan kylmälaitoksen sekä led-valaistuksen. S-market Auranlaaksoon saadaan lisäksi sähköautojen ABC-latauspisteitä. Nämä ympäristöystävälliset valinnat ovat yksi askel kohti tavoitettamme olla oman toimintamme osalta hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä, Junttila kertoo.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Junttila, puh. 010 764 4005
Turun Osuuskauppa, kenttäpäällikkö Olli Saarinen, puh. 010 764 4059

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

TOK:n ensimmäinen TOMRA R1 -pullonpalautusautomaatti Prisma Itäharjulle12.10.2021 10:25:01 EEST | Tiedote

Prisma Itäharjussa voi nyt palauttaa juomapakkaukset nopeasti ja käsiä likaamatta TOMRA R1 -palautusautomaattiin. Prisma Itäharjun R1-laite on TOK:n ensimmäinen ja Turun neljäs, mikä tekee Turusta Suomen R1-pullonpalautusautomaattien pääkaupungin laitteiden määrässä mitattuna. Pullonpalauttajan unelmaksi kutsutun TOMRA R1-laitteen kitaan voi kaataa kätevästi suoraan kassista jopa yli sata tölkkiä ja muovipulloa kerralla.

LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Turun Osuuskauppa mukaan ennätyslaajaan Pidä huolta -kampanjaan nuorten mielenterveyden edistämiseksi21.9.2021 09:00:09 EEST | Tiedote

Korona-aika on lisännyt nuorten pahoinvointia ja ahdistuneisuutta. Tämä näkyy matalan kynnyksen mielenterveyspalvelujen ruuhkautumisena etenkin kasvukeskuksissa ja korkeakoulupaikkakunnilla kuten Turun seudulla. Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteisen Pidä Huolta -hyväntekeväisyyshaasteen avulla kerätään rahaa nuorten mielenterveystyöhön yli 70 suomalaisen artistin voimin. LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Turun Osuuskauppa liittyvät yhteensä 20 000 euron lahjoituksella osaksi LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteistä puolen miljoonan euron kokonaislahjoitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme