MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan 2023 -messut ja tiedotustilaisuus 20.1. klo 9

Jaa

Tervetuloa Helsingin Caravan-messujen tiedotustilaisuuteen ja kierrokselle perjantaina 20.1. klo 9 Helsingin Messukeskukseen. Tilaisuus on Caravan-messujen ohjelmalavalla hallissa 2 ja siellä tarjoillaan aamupalaa alkaen klo 8.45.


Helsingin Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuajoneuvoja. Mukana on yli 30 merkkiä ja useita satoja matkailuautoja ja -vaunuja sekä retkeilyautoja. Mukana ovat muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Carado, Carthago, CasaCar, CI, Concorde, Dethleffs, Fendt, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Kupler, Knaus, LMC, McLouis, Mobilvetta, Morelo, Poksi, Sunlight, Sun Living, Tabbert, T@B, Pössl, Roadcar ja Weinsberg. Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita, joita messuille tuovat muun muassa Kehä Caravan Tukku ja Suomen Vaunuosa.

Tiedotustilaisuuden ohjelma:

Matkailuajoneuvoala 2022 tilastojen valossa & vuoden 2023 näkymät
Mika Jokinen, toiminnanjohtaja, Matkailuajoneuvotuojat ry

Ajoneuvomatkailun kiinnostavuus nuorten keskuudessa
opinnäytetyön tehnyt Mira Reimi ja nuori yrittäjä Elle Tick Touring Cars

 Puheenvuorot pidetään Caravan-messujen ohjelmalavalla hallissa 2 ja kierros lähtee sieltä halleihin. Helsingin Caravan-messut on avoinna yleisölle: pe-su 20.–22.1.2023 klo 10-18.  Sisäänkäynti Helsingin Messukeskukseen Messuaukion pääsisäänkäynnistä tai Messuparkin sisäänkäynnistä. Samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Matkamessut 2023.

Akkreditoidu messuille www.messukeskus.com/uutishuone . Ilmoittaudu tiedotustilaisuuteen vastaamalla tähän viestiin.

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com  

Pysäköintijärjestelyt: Pysäköinti on Helsingin Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Messukeskus on ottanut käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-pysäköintijärjestelmän. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Lehdistökeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.

Nähdään messuilla!

Terveisin Teija
Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com  

www.caravanmessut.fi
#caravan2023

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uudistunut Kevätmessut aloittaa kevään Messukeskuksessa – uuden kauden etkoilta tuoreet ideat asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn26.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Upeasti uudistunut tapahtuma tarjoaa kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja mökkeihin ja kukista koneisiin. Samanaikaisesti järjestetään Lähiruoka & luomu -messut, Golfmessut ja OutdoorExpo.

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin yhdessä tekemisen ilon – Studio Plentyn suunnittelema näyttely tarjoaa yllätyksellisyyttä ja kohottavia kokemuksia26.1.2023 08:45:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden näyttelyn, joka mukailee tapahtuman vuoden 2023 teemaa Yhdessä / Together. Näyttelyn suunnittelee teeman takana oleva Studio Plenty Anna Pirkolan ja Kirsikka Simbergin johdolla. Luvassa on iloa, kauneutta, yllätyksiä ja kohottavia kokemuksia kaikille aisteille. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme