Messukeskus

Helsingin Caravan-messuilla entistä enemmän uutuusmalleja

Jaa

Helsingin Caravan-messut esittelee uusia vuoden 2019 matkailuajoneuvoja 18. – 20.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Caravan-messut järjestetään samanaikaisesti Matkamessujen kanssa.

Caravan-messuilla esitellään muun muassa seuraavien merkkien uutuudet: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Morelo, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. 

Helsingin messuilla esitellään muun muassa Morelo Loft Trend 89M maantieristeilijä, joka on messujen suurin matkailuajoneuvo. Toiseksi suurin on Concorde Charisma 850 L, joka on messujen kallein matkailuauto.   Dethleffs esittelee C’Jou 480 QLK -matkailuvaunun, jossa on makuutilat jopa seitsemälle. Esillä ovat myös pariskunnalle sopiva  Hymer DuoMobil -matkailuauto ja kolmiakselinen integroitu Knaus Sun I 900 LEG sekä kaksiovinen matkailuvaunu Adria Adora 673 P. Helsingin Caravan-messuilla esitellään matkailuajoneuvoja kaikissa kokoluokissa.

”Kiinnostus pieniin ja kevyisiin matkailuvaunuihin on kasvussa. Retkeilyautojen suosio on edelleen merkittävä,” kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäki trendeistä. ”Sisustuksissa vaaleat sävyt kiinnostavat ja suuret kattoikkunat ovat lisääntyneet. Tilojen valoisuuteen panostetaan nyt entistä enemmän.”

Helsingin Caravan-messuilla esitellään matkailuajoneuvojen lisäksi myös vuokraustoimintaa. Vuokraamisen kautta voi ottaa ensituntumaa ajoneuvomatkailuun. Matkailuajoneuvossa voi helposti yöpyä myös muun muassa hiihtokeskuksissa. Matkailuajoneuvo on erittäin kätevä monissa harrastuksissa, jotka vaativat paljon matkustamista. Omat tavarat kulkevat helposti mukana ja voi pysähtyä silloin kuin huvittaa ja valita omat reittinsä.

Matkamessujen samanaikaisuus tuo suurta lisäarvoa Helsingin Caravan-messuille. Samalla kun tutustuu uusiin matkailuajoneuvoihin voi tehdä matkasuunnitelmat sekä saada arvokasta tietoa kotimaan ja ulkomaiden kohteista. Ja toisin päin - Helsingin Caravan-messut houkuttelee matkailusta kiinnostuneita ihmisiä tutustumaan matkailuajoneuvoihin ja kuulemaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista.  

Helsingin Caravan-messut ovat avoinna pe 18.1.2019 klo 12-19 ja la-su 19. – 20.1.2019 klo 10-18. Caravan-messujen kävijät pääsevät osallistumaan samalla lipulla Matkamessuille.

www.caravanmessut.fi 
www.matkamessut.fi

#caravan2019
#matka2019

Kuvia: http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ChemBio Finland 2019 tarjoaa paljon uutta tietoa ympäristöasioista18.3.2019 15:44:11 EETTiedote

Kemia on vahva toimija kiertotaloudessa ja sillä on oma iso roolinsa ympäristön suojeluun liittyvissä asioissa. Uusiutuva energia, ympäristön kemikalisoituminen, kiertotalous, ydinonnettomuudet, uusiutuvat polttoaineet ja luonnosta löytyvät materiaalit ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtuman seminaareissa. ChemBio Finland 2019 -tapahtuma järjestetään 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivän ohjelman kruunaavat kemian nobelistien puheenvuorot.

ChemBio Finland 2019 tarjoaa uutta tietoa lääketieteellisistä tutkimuksista18.3.2019 13:15:39 EETTiedote

ChemBio Finland 2019 -tapahtumassa 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään paljon ohjelmaa, josta osa liittyy lääketieteellisiin tutkimuksiin. Raskauden aikaisen ympäristökemikaalialtistumisen vaikutukset, syövän hoito ja diagnosointi, biopankkien merkitys, musiikin tuki ikääntymiseen, stressin vaikutukset aivoihin jo kohdussa, vähän kajoava leikkaustekniikka kasvualana, stimulaatiohoito selkäydinvammapotilaille ja tekoäly ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtumassa. Tapahtumassa on torstaina 28.3. terveysalan vaalikeskustelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme