MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan-messujen tiedotustilaisuus 17.1. klo 14

Jaa

Tervetuloa Helsingin Caravan-messujen tiedotustilaisuuteen ja kierrokselle torstaina 17.1. klo 14 Messukeskukseen Helsinkiin. Helsingin Caravan-messuilla esitellään ainoastaan vuoden 2019 uusia matkailuajoneuvoja. Mukana on lähes 200 uutta matkailuautoa ja -vaunua. Tapahtuma on entistä laajempi ja näyttelyyn osallistuu entistä useampia merkkejä: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Knaus, LCM, Morelo, Poksi, Rapido, Roadcar, Sunlight, Tabbert ja Weinsberg.

Tiedotustilaisuuden ohjelma:

Suomessa eniten myydyt matkailuajoneuvot 2018 ja vertailua muiden Pohjoismaiden myyntilukuihin. Millaisia matkailuajoneuvoja Suomessa ostetaan?
Matkailuautot mukana sähköistymisen polulla.
Antti Siljamäki, toiminnanjohtaja, Matkailuajoneuvotuojat ry

Vuokraustoiminta on kasvussa. Millaiset ihmiset vuokraavat matkailuautoja ja millaisiin tarkoituksiin?
Jarkko Koskenmäki, varatoimitusjohtaja, TC-Vehicle Oy

Puheenvuoro pidetään Cafe Cornerissa (Ala-Galleria) ja kierros lähtee sieltä Caravan-messujen halleihin. Matkamessut on jo avoinna torstaina.  Helsingin Caravan-messut on avoinna yleisölle: pe 18.1. klo 12-20, la-su 19. - 20.1. klo 10-18.

Akkreditoidu messuille www.messukeskus.com/uutishuone .
Tiedotustilaisuuteen ilmoittautuminen: teija.armanto@messukeskus.com 

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com

Pysäköintijärjestelyt: Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Messukeskus on ottanut käyttöön EuroParkin puomittoman Autopay-pysäköintijärjestelmän. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Lehdistökeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.

Nähdään messuilla!

Terveisin Teija
Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804,
teija.armanto@messukeskus.com

www.caravanmessut.fi
#caravan2019

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

EMBARGO 21.3. klo 10: Ihmisen parhaaksi -palkinto ensihoidon työn uudistamiselle21.3.2019 10:00:00 EETTiedote

Vuosittain jaettava Ihmisen parhaaksi -palkinto annetaan tänä vuonna Siun Soten ensihoitopalvelulle, jonka Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tuottaa. Ensihoidossa on luotu uusia malleja saattopotilaiden ensihoitoon ja ikäihmisten kotona asumisen tueksi. Lisäksi on kehitetty yhden henkilön ensihoitoyksikkö, joka hoitaa kiireettömiä ensihoidon tehtäviä. Palkinnon arvo on 5000 euroa, ja sen lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca. Palkinto jaetaan Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä torstaina 21.3.

ChemBio Finland 2019 tarjoaa paljon uutta tietoa ympäristöasioista18.3.2019 15:44:11 EETTiedote

Kemia on vahva toimija kiertotaloudessa ja sillä on oma iso roolinsa ympäristön suojeluun liittyvissä asioissa. Uusiutuva energia, ympäristön kemikalisoituminen, kiertotalous, ydinonnettomuudet, uusiutuvat polttoaineet ja luonnosta löytyvät materiaalit ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtuman seminaareissa. ChemBio Finland 2019 -tapahtuma järjestetään 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivän ohjelman kruunaavat kemian nobelistien puheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme