Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin hiihtokausi alkaa heti lokakuun alussa 

Jaa

Helsingissä pääsee hiihtämään huomattavan aikaisessa vaiheessa syksyä, kun Kivikon hiihtohalli (Savikiekontie 4) avaa ovensa maanantaina 3. lokakuuta 2022 kello 7.00.

Kivikon hiihtohalli on auki tällä kaudella 3.10.2022−5.2.2023.
Kivikon hiihtohalli on auki tällä kaudella 3.10.2022−5.2.2023.

Sähkön ja energian hintojen nopean kasvun vuoksi Helsingin kaupunki tekee konkreettisia energiansäästötekoja. Kivikon hiihtohalli avataan tänä vuonna, sillä hallissa on esimerkiksi vuokralaisten kanssa tehtyjä ja voimassa olevia yhteistyösopimuksia, hiihtohalliin viime kaudella myydyt sarjakortit ovat yhä voimassa ja hallin latulumet on säilötty rakennukseen jo viime keväänä ennen energianhintojen rajua kasvua. Osana Helsingin kaupungin energiansäästötoimenpiteitä Kivikon hiihtohallia ei kuitenkaan todennäköisesti avata enää vuoden 2023 syksyllä. Tällä hiihtokaudella ostetut Kivikon hallin sarjakortit ovatkin voimassa 5. helmikuuta 2023 saakka, jolloin halli suljetaan. 

2022–2023 sisähiihtokaudella palvelut yhä ennallaan 
Hiihtohalliin on vaihdettu lumi ja hallissa hiihdetään muun muassa LED-valaisemien loisteessa. Latua on kahdessa kerroksessa nousuineen ja laskuineen yhteensä reilu kilometri, eli peruskierros on 850 metriä ja lisälenkki 200 metriä. Latujen leveys on 6–8 metriä, ja ne soveltuvat sekä perinteiselle ja vapaalle tyylille. Sisäänpääsymaksuun sisältyy aina saunominen sivakoinnin jälkeen. Pukukoppitiloihin kannattaa varata mukaan euron kolikkopantti pukukaappia varten.  

Hallin aulakahvila on avoinna päivittäin kello 7.00–20.00.Kivikon hallissa on mahdollisuus myös suksien säilytykseen. Lisäksi hiihtohallin aukioloaikoina tarjolla on myös muun muassa suksivuokrausta ja erilaisia suksien huoltopalveluita. 

Kivikon hiihtohallin sisäänpääsyajat 3.10.20225.2.2023: 
ma-su klo 7.00–20.00 
Hiihtohalli suljetaan klo 21.00 

Kivikon hiihtohallin hintatiedot: 
Aikuiset 
- kertamaksu 14 e 
- 5 kerran sarjakortti 50 e (+ 3 e avainkortti) 
- 10 krt 90 e (+ 3 e avainkortti) 

Muut 
- kertamaksu 12 e 
- 5 kerran sarjakortti 40 e (+ 3e avainkortti) 
- 10 krt 70 e (+ 3 e avainkortti) 

Lapset (711-vuotiaat) 
- kertamaksu 10 e 
- 5 krt 30 (e + 3 e avainkortti) 
- 10 krt 50 (e + 3 e avainkortti) 

Perhelippu 15 e (yksi aikuinen ja yksi 711-vuotias lapsi). 

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät hiihtämään maksutta pääsylipun lunastaneen ja hiihtävän aikuisen seurassa. 

Kivikon hiihtohalli (linkki) 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: 
Stefan Fröberg 
Ulkoilupalvelupäällikkö 
Helsingin kaupunki, liikuntapalvelut 
puh. 040 3360196 
sähköposti stefan.froberg@hel.fi 

Kuvat

Kivikon hiihtohalli on auki tällä kaudella 3.10.2022−5.2.2023.
Kivikon hiihtohalli on auki tällä kaudella 3.10.2022−5.2.2023.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kulttuurikeskusten joulu tarjoaa kymmeniä tapahtumia ympäri kaupunkia – luvassa muun muassa upeita konsertteja ja lastenteatteria30.11.2022 09:43:11 EET | Tiedote

Helsingin Annantalo, Kanneltalo, Malmitalo, Maunula-talo, Stoa ja Vuotalo täyttyvät lähiviikkoina jouluisista tapahtumista. Kulttuurikeskusten lavoille nousevat joulukuussa muun muassa Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet, Lenni-Kalle Taipale ja Osmo Ikonen sekä suosittu lastenmusiikkiyhtye Mimmit. Luvassa on myös Nukketeatteri Sampon perinteikkäitä jouluesityksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme