Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingin kaupungin varhaiskasvatusjohtajaksi Miia Kemppi

Jaa

Kaupunginhallitus päätti 16.5.2022 kokouksessaan ottaa varhaiskasvatusjohtajan virkaan sosionomi, ylempi AMK Miia Kempin.

Miia Kemppi. Kuva: Oulun kaupunki
Miia Kemppi. Kuva: Oulun kaupunki

Lahtelainen Miia Kemppi on vuodesta 2020 alkaen toiminut Oulun kaupungilla varhaiskasvatusjohtajana. Aiemmin Kemppi on työskennellyt varhaiskasvatusjohtajana Orimattilassa, Järvenpäässä ja Heinolassa sekä varhaiskasvatuksen palvelupäällikkönä Lahden kaupungilla.

”Toivotan Miian tervetulleeksi kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle Helsinkiin. Uskon, että Miian kokemus eri kaupungeista tukee Helsingin varhaiskasvatuksen kehittämistä innostuneesti ja näkemyksellisesti”, toteaa toimialajohtaja Satu Järvenkallas.

Miia Kemppi aloittaa virassa 25.7.2022. Varhaiskasvatusjohtajan sijaisena toimii siihen asti Ulla Lehtonen.

Avainsanat

Kuvat

Miia Kemppi. Kuva: Oulun kaupunki
Miia Kemppi. Kuva: Oulun kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Resultaten från den gemensamma ansökan publiceras – stadens gymnasier och Stadin AO populära16.6.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

I vårens gemensamma ansökan fick 3 185 studerande en studieplats på något av Helsingfors stads 14 gymnasier och 2 217 studerande en studieplats på det finska yrkes- och vuxeninstitutet Stadin ammatti- ja aikuisopisto (Stadin AO). Namnen på de nya studerande som har antagits till stadens gymnasier och Stadin AO i den gemensamma ansökan publiceras idag den 16 juni.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme