Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaoston päätökset

Jaa

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto nimesi Designmuseon säätiön hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi kulttuurijohtaja Mari Männistön. Selim Eskelinin säätiön hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi nimettiin hallintopäällikkö Kimmo Kekola ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen intendentti Aleksi Malmberg. Seurasaarisäätiön hallituksen jäseneksi nimettiin Eevi Kirjasniemi. Nimeämiset koskevat säätiöiden kolmivuotista toimikautta 2020‒2022.

Designmuseon säätiö ylläpitää Designmuseota ja siten edistää muotoilua ja sen tuntemusta. Säätiö ei kuulu kaupunkikonserniin. Selin Eskelinin säätiö avustaa muun muassa lahjakkaita laulun, urkujen ja pianonsoiton sekä sävellyksen opiskelijoita. Säätiön hallituksen muodostavat kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan määrätyt ja Suomen Pankin johtokunnan, Suomen kanttori-urkuriliiton valtuuston sekä Helsingin kaupunginhallituksen valitsemat jäsenet ja heille valitut henkilökohtaiset varajäsenet. Säätiö ei kuulu kaupunkikonserniin.

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 30.9.2019 myös Forum Virium Helsinki Oy:n sekä uima- ja liikuntahalliyhtiöiden ajankohtaiskatsaukset.

Konsernijaosto kokoontuu seuraavan kerran 4.11.2019.

Kaikki kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Konsernijaoston pöytäkirjat ovat luettavissa uusimmat esityslistat- ja pöytäkirjat-sivulla.

Paula Katajamäki
Viestintäasiantuntija
Kaupunginkanslia
puh. 0505933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme