Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaostossa Finlandia-talon ajankohtaiskatsaus

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 19. syyskuuta Finlandia-talo Oy:n ja Kiinteistö Oy Auroranlinnan ajankohtaiskatsaukset.

Finlandia-talossa on käynnissä vuoteen 2024 saakka jatkuva perusparannus, jonka aikana käytössä on Pikku-Finlandiaksi nimetty väistötila. Auroranlinna on kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, jolla on tällä hetkellä noin 4 200 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Konsernijaosto merkitsi molemmat ajankohtaiskatsaukset tiedoksi.

Lisäksi konsernijaosto käsitteli Helsingin yhteisöraporttia 2/2022. Kaupunginvaltuuston hyväksymien konserniohjeiden mukaisesti kaupunginhallituksen konsernijaosto seuraa tytäryhteisöjen toimintaa ja tuloksellisuutta määräajoin laadittavien seurantaraporttien avulla.

Kaikki kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on esillä siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Konsernijaoston pöytäkirjat ovat uusimmat esityslistat ja pöytäkirjat -sivulla. 

Ilona Turtola
Viestintäasiantuntija
Kaupunginkanslia
puh. 040 192 9003
ilona.turtola@hel.fi

Konsernijaoston tehtävänä on seurata Helsingin kaupunkikonsernin toimintaa ja sitä, että konserniin kuuluvat tytäryhtiöt ja säätiöt toimivat valtuuston ja hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Konserniin kuuluu noin kahdeksankymmentä tytäryhtiötä ja säätiötä.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusjaosto käsitteli talousarviota ja palvelustrategiaa19.9.2022 08:44:46 EEST | Tiedote

Jaosto kokoontui 19.9. ja päätti esittää kaupunginhallitukselle sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan talousarvioehdotuksen 2023 sekä taloussuunnitelmaehdotuksen 2023−2025 hyväksymistä. Jaosto esitti kaupunginhallitukselle myös sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan palvelustrategialuonnoksen vuosille 2023−2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme