Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen päätökset 17.5.

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 17.5. jatkosopimuksista Töölön pallokenttäalueella sijaitsevan Sahara-kentän sekä Suutarilan mailapelihallin vuokraamiseksi. Kaupunginhallitus merkitsi myös tiedoksi selvityksen jälkihuollossa olevien nuorten asuntotilanteen kehittämisen toimenpiteistä.

Kaupunginhallitus hyväksyi Töölön pallokenttäalueella sijaitsevan Sahara-kentän vuokraamisen Helsinki Stadion Management Oy:lle. Alue vuokrataan liikuntatoimintaa varten ajalle 1.8.2021–31.7.2036. Samaa aluetta koskeva voimassa oleva vuokrasopimus kaupungin ja Helsinki Stadion Management Oy:n välillä päättyy uuden vuokrasopimuksen tullessa voimaan.

Kaupunginhallitus hyväksyi myös Suutarilassa sijaitsevan noin 11 937 neliömetrin suuruisen alueen vuokraamisen Helsingin Mailapelikeskus Oy:lle. Alue vuokrataan liikuntatoimintaa varten liikuntajohtajan myöhemmin päättämästä ajankohdasta alkaen 31.12.2037 asti. Samaa aluetta koskeva voimassa oleva vuokrasopimus kaupungin ja Helsingin Mailapelikeskus Oy:n välillä päättyy uuden vuokrasopimuksen tullessa voimaan. Alueelle on tarkoitus tulla uusi ylipainehalli muun muassa tennistä varten.

Kaupunginhallitus merkitsi myös tiedoksi selvityksen jälkihuollossa olevien nuorten asuntotilanteen kehittämisen toimenpiteistä.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Maisa Hopeakunnas
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
P. 09 310 27 821
maisa.hopeakunnas@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki-päivänä palkittiin ansioituneita Helsingin tekijöitä12.6.2021 17:30:00 EEST | Tiedote

Tänään 12. kesäkuuta on vietetty perinteistä Helsinki-päivää eli Helsingin "syntymäpäivää". Kuningas Kustaa Vaasa perusti kaupungin 12.6.1550, eli tänä vuonna juhlitaan jo 471-vuotiasta Helsinkiä. Helsinki-päivänä kaupunki jakaa tunnustuksia ansioituneille helsinkiläisille. Kaupungintalon virtuaalisessa Helsinki-päivän juhlassa jaettiin Helsinki-mitalit, urheilu-, kulttuuri-, taide- ja tiedepalkinnot sekä Helsingin kaupungin tutkimusapurahat. Tänä vuonna palkitsemistilaisuutta pystyi ensimmäistä kertaa seuraamaan suorana Helsinki-kanavalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme