Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus esittää peruskorjausta Tahvonlahden koululle sekä kolmen muun kouluremontin enimmäishinnan korottamista

Jaa

Kaupunginhallitus päätti esittää kokouksessaan 19.8. valtuustolle Tahvonlahden peruskoululle ja päiväkodille perusparannusta sekä laajennusta. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle myös Ressun lukion, Jätkäsaaren peruskoulun sekä Botby Grundskolanin perusparannusten hankesuunnitelman kokonaishinnan korottamista.

Kaupunginhallitus asetti lisäksi Östersundom-toimikunnan ajalle 2019-21. Östersundom-toimikunta valmistelee, hyväksyy ja toimeenpanee yleiskaavaa koskevat päätökset yleiskaavatyöhön osallistuvien kuntien puolesta.

Kaikki kaupunginhallituksen 19.8. kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteessa

Kaikki kaupunginhallituksen päätökset ovat luettavissa täällä.

Maisa Hopeakunnas
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
P. 09 310 27 821
maisa.hopeakunnas@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme